Siggesta Gård-Hotell

Siggesta Gård-Hotell

lyxig lantligt

Att få komma bort en stund kan alla behöva ibland. Det har vi tänkt på när vi har inrett våra rum för övernattning. På gården finns många vackra byggnader som vi successivt har renoverat med tanken att bevara husets karaktär och välkomna det in i 2000-talet. Våra gäster sover i fluffiga täcken och sängar från Mille Notti. I dagsläget har vi 29 unika rum med totalt 65 bäddar.

Adress: Siggesta Gård
Ort: 139 90 Värmdö
Telefon: 08–56280120
Email: boka@siggestagard.se
Webbsida: siggestagard.se/wp/sv/boende-2/

För att verkligen kunna koppla av och koppla bort har vi valt bort TV i många rum där ni istället kan läsa böcker och magasin om jakt, matlagning och inredning. I husen finns också större utrymmen för umgänge och sällskapsspel. Vill du istället passa på att få lite frisk luft har vi flera vandringsleder och löparspår runt gården och för relax har vi en badtunna intill fårhagen och vår bastu framför hästhagarna.

Övernattning helger: pris från 850 kr/ vuxen och 400 kr / barn
i priset ingår en delifrukost med valfri smörgås, kaffe, must från Värmdö, croissant och gårdens crunch med youghurt

Övernattning vardagar: pris från 1250kr/vuxen (inkl. frukost, ex. moms.)

För företaget paketerar vi gärna ert besök hos oss med en passande aktivitet och en härlig middag eller fest. Hör av dig till oss på 08-56280120 om du också vill komma bort en stund. Siggesta Gård ligger på norra Värmdö i Stockholms skärgård, 4 mil från city.

Siggesta Gård ligger på norra Värmdö i Stockholms skärgård, 4 mil från city.