Siggesta Gård-Hotell

Siggesta Gård-Hotell

Vi älskar att välkomna gäster till gården! Kommer du långväga i från eller vill du ha en unik och innehållsrik Staycation?

Adress: Siggesta Gård
Ort: 139 90 Värmdö
Telefon: 08–56280120
Email: boka@siggestagard.se
Webbsida: siggestagard.se/wp/sv/boende-2/

Siggesta erbjuder natur, mat, djur, aktiviteter, evenemang och mycket frisk luft och avkoppling. Vi lagar mat, inreder, bäddar och fixar för att du ska vilja komma hit och stanna ett tag med hela familjen, vänner eller kollegorna.

Njut av en övernattning på vår fina gård. Vi har skapat en unik plats för avkoppling och njutning. Du har den vackraste naturen runt omkring dig, rummen är alla nyrenoverade och inredda för dig som vill koppla av och njuta av det enkla och vackra. Vi jobbar med det vi har runt omkring oss i alla detaljer och så även i vår matlagning. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss.

Djuren på gården och utomhusaktiviteterna är populära både för barn och vuxna. Passa på att boka den vedeldade badtunnan eller bastun under ekarna när du är här och glöm inte packa ner löparskorna, vi har fina spår runt hela gården.

Siggesta Gård ligger på norra Värmdö i Stockholms skärgård, 4 mil från city.

Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester så bjuder vi 30% rabatt.

Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, på gården finns en fin lekpark med sandlåda, hinderbana, alpackamatning och mycket mer. Passa på att utmana varandra i vår populära skogshinderbana! Hos oss bor även höns, getter, hästar och fina alpackor att titta på och det finns fina stigar och vandringsleder för er som vill ta en promenad. På hotellet finns flera familjerum med 3-4 bäddar - avkopplande och vackert inredda.

Erbjudandet gäller mellan: -

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Värmdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Värmdö

Läsvärt om: Värmdö


Alla artiklar