Siggesta Gård-Hotell

Siggesta Gård-Hotell

Vi älskar att välkomna gäster till gården! Kommer du långväga i från eller vill du ha en unik och innehållsrik Staycation?

Adress: Siggesta Gård
Ort: 139 90 Värmdö
Telefon: 08–56280120
Email: boka@siggestagard.se
Webbsida: https://siggestagard.se/hotell/

Siggesta erbjuder natur, mat, djur, aktiviteter, evenemang och mycket frisk luft och avkoppling. Vi lagar mat, inreder, bäddar och fixar för att du ska vilja komma hit och stanna ett tag med hela familjen, vänner eller kollegorna.

Njut av en övernattning på vår fina gård. Vi har skapat en unik plats för avkoppling och njutning. Du har den vackraste naturen runt omkring dig, rummen är alla nyrenoverade och inredda för dig som vill koppla av och njuta av det enkla och vackra. Vi jobbar med det vi har runt omkring oss i alla detaljer och så även i vår matlagning. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss.

Djuren på gården och utomhusaktiviteterna är populära både för barn och vuxna. Passa på att boka den vedeldade badtunnan eller bastun under ekarna när du är här och glöm inte packa ner löparskorna, vi har fina spår runt hela gården.

Siggesta Gård ligger på norra Värmdö i Stockholms skärgård, 4 mil från city.

Minisemester på landet

Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester i tre nätter så bjuder vi på en natt. Då kan ni komma ut till oss, koppla ifrån och landa i lugnet på landet.

Erbjudandet gäller mellan: 1 december 2022-31 december 2023

Ta del av erbjudandet

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Värmdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Värmdö

Läsvärt om: Värmdö


Alla artiklar