Hotell Diplomat Stockholm

Stilfullt och elegant.

Hotel Diplomat är ett exklusivt hotell, beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm. Med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, nära till Stureplan, Norrmalmstorg och natursköna Djurgården, är Hotel Diplomat den perfekta utgångspunkten för att upptäcka centrala Stockholm. Det unika Jugendpalatset erbjuder en tidlös och exklusiv hotellupplevelse.

Boka

Adress: Strandvägen 7C,
Ort: 114 56 Stockholm
Telefon: 08 459 68 01
Email: info@diplomathotel.com
Webbsida: https://www.diplomathotel.com/

I Hotel Diplomat Stockholms 130 ljusa hotellrum och exklusiva sviter är kvalitet och bekvämlighet lika viktigt. Njut av den oslagbara utsikten över Strandvägen och Nybroviken i våra ljusa och rymliga Junior Sviter eller Deluxe Sea view rum. Mot vackra esplanaden eller hotellets innergård, erbjuds rum i varierande storlek i en lugn och rogivande miljö.

Alla våra sviter och hotellrum är stilfullt inredda i en ljus färgskala med sköna sängar från DUX, bäddade med lakan från Hotel Diplomats egen bäddkollektion. Samtliga rum har fri tillgång till Wi-Fi, Video-on-demand samt obegränsad tillgång till digitala dagstidningar via PressReader. Många av rummen och sviterna har balkong, och erbjuder en magnifik utsikt över Stockholm och Strandvägen.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Sök resa med Djurgårdsfärjan till Djurgården