Hotell Diplomat Stockholm

Stilfullt och elegant.

Hotel Diplomat är ett exklusivt hotell, beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm. Med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, nära till Stureplan, Norrmalmstorg och natursköna Djurgården, är Hotel Diplomat den perfekta utgångspunkten för att upptäcka centrala Stockholm. Det unika Jugendpalatset erbjuder en tidlös och exklusiv hotellupplevelse.

Boka

Adress: Strandvägen 7C,
Ort: 114 56 Stockholm
Telefon: 08 459 68 01
Email: info@diplomathotel.com
Webbsida: https://www.diplomathotel.com/

I Hotel Diplomat Stockholms 130 ljusa hotellrum och exklusiva sviter är kvalitet och bekvämlighet lika viktigt. Njut av den oslagbara utsikten över Strandvägen och Nybroviken i våra ljusa och rymliga Junior Sviter eller Deluxe Sea view rum. Mot vackra esplanaden eller hotellets innergård, erbjuds rum i varierande storlek i en lugn och rogivande miljö.

Alla våra sviter och hotellrum är stilfullt inredda i en ljus färgskala med sköna sängar från DUX, bäddade med lakan från Hotel Diplomats egen bäddkollektion. Samtliga rum har fri tillgång till Wi-Fi, Video-on-demand samt obegränsad tillgång till digitala dagstidningar via PressReader. Många av rummen och sviterna har balkong, och erbjuder en magnifik utsikt över Stockholm och Strandvägen.

UPPLEV STOCKHOLM OCH SKÄRGÅRDEN I SOMMAR

UPPLEV STOCKHOLM OCH SKÄRGÅRDEN I SOMMAR

Erbjudandet gäller mellan::18 juni 2020-31 augusti 2020

Stockholm är en fantastisk stad under sommaren med närhet till den vackra skärgården, restauranger och kulturella attraktioner. Med vårt exklusiva sommarerbjudande kombinerar ni en vistelse ..Läs mer

Erbjudandet gäller från den 18 juni till den 31 augusti för två personer med inkluderad frukost, båttransport, välkomstdrink och 1h privat
tillgång till retreat/relax på båda hotellen. Bokningen avser
minimum en natt på Hotel Diplomat och en natt på Sands Hotell.
Priser från 6230 kr för två nätter i mån av plats.

För detaljerad information och för att göra en bokning
vänligen kontakta:

Hotel Diplomat
reservations.sto@diplomathotel.com
+46 (0)8 459 68 01
www.diplomathotel.com

Sands Hotell
info@sandshotell.se
+46 (0)8 571 530 20
www.sandshotell.se

                                            

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Sök resa med Djurgårdsfärjan till Djurgården