Djurönäset konferens & hotell

Fyrstjärnigt hotell i hjärtat av skärgården, 35 min med bil från Slussen. Flera restauranger, pool & bastu och egen sandstrand, bryggor, löpspår och naturstigar

Adress: Seregårdsvägen 1
Ort: 139 73 Djurhamn
Telefon: 08-571 490 00
Email: info@djuronaset.com
Webbsida: www.djuronaset.com
Öppettider:
Öppet året runt, dygnet runt
Reception/växel 07.00-22.00, därefter nattvakt

Välkommen till ett hotell i skärgården med de bästa omgivningar både inne och ute. Här finns allt du kan tänka dig och behöver för en lyckad konferens, en härlig weekend, en häftig fest och en skön sommarsemester.

Förutom de sköna inbjudande interiörerna, den miljömedvetna restaurangen och de bekväma hotellrummen, bjuder vi på en storslagen skärgårdsnatur som ger extra stimulans bara att betrakta, men framför allt att vistas i.

På Djurönäset finns sommartid flera restauranger, störst är Matsalen med Terassen med showkitchen och Vinoteket, med panoramafönster mot havet och skärgården, där serveras både frukost, lunch och middag. samt krogen Sjöboden på bryggan med mat från hav och kolgrill, öppet alla dagar under sommaren från lunch till midnatt.
På hotellet finns också ett lyxigt bastulandskap med stor inomhuspool och gym samt många andra aktiviteter, roddbåt, kanot, utegym, tennis, boule mm.

Kommer du med båt är du välkommen att lägga till i gästhamnen.

Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda.
För din GPS är positionen lat.59,2985 long.18,6740

Varje fredag från kl 17.00 i Loungebaren (start 26/8).

När fredagen kommer vill många inleda helgen med en skön stund tillsammans bland vänner och kollegor. Djurönäset bjuder in till Loungebaren med after-work-priser på öl och vin från klockan 17.00 och du kan beställa ”Kvällens varmrätt” med liten förrätt i baren för endast 199:-. En trappa ner får du utlopp för både lek och tävling med diverse bargames, biljard och dart*.

  • Boka logi i samband med ”After work”, så får du kvällens rätt, del i dubbelrum och stor frukostbuffé för endast 895:-/pers.
  • Boka en Skärgårdsweekend från 1.595:-
  • Eller ännu bättre, boka en Långweekend från fredag till söndag. Boka online för bästa pris.

Välkomna!

Varje fredag blir det dans med DJ till 01.00. Ibland med extra spännande tema eller till och med livemusik istället för DJ. Håll koll här på webbplatsen eller gilla oss på facebook för snabb uppdatering om alla nyheter!

*Baren en trappa ner är ibland abonnerad av större grupper. Ring 08-571 490 00 för besked

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!