Djurönäset Konferens, hotell & spa

Fyrstjärnigt hotell med spa i hjärtat av Stockholms skärgård, 43 minuter från Slussen. Med restaurangen Matsalen med havsutsikt, sommarkrogen Sjöboden vid havet, spa med infinitypool och bastulandskap, egen sandstrand, bryggor, motionsspår och naturstigar är Djurönäset en riktig pärla att besöka året om.

Adress: Seregårdsvägen 1
Ort: 139 73 Djurhamn
Telefon: 08-571 490 00
Email: info@djuronaset.com
Webbsida: www.djuronaset.com
Öppettider:
Öppet året runt, dygnet runt
Reception/växel 07.00-22.00, därefter nattvakt

Fyrstjärnigt hotell med spa i hjärtat av Stockholms skärgård, 43 minuter från Slussen. Med restaurangen Matsalen med havsutsikt, sommarkrogen Sjöboden vid havet, spa med infinitypool och bastulandskap, egen sandstrand, bryggor, motionsspår och naturstigar är Djurönäset en riktig pärla att besöka året om.

Välkommen till ett hotell i skärgården med de bästa omgivningar både inne och ute. Här finns allt du kan tänka dig och behöver för en lyckad konferens, en härlig weekend, en häftig fest och en skön sommarsemester. Hotellrummen är fördelade på sju hus med 35 hotellrum och vardagsrum med öppen spis i vardera hus.

Förutom de sköna inbjudande interiörerna, de mysiga restaurangerna och de bekväma hotellrummen, bjuder Djurönäset på en storslagen skärgårdsnatur som ger extra stimulans bara att vistas i.

På Djurönäset finns sommartid flera restauranger, störst är Matsalen med Terrassen och showkitchen, med panoramafönster mot havet och skärgården, där serveras både frukost, lunch och middag. Sommarkrogen Sjöboden finns på bryggan med mat från somrig meny och kolgrill, öppet alla dagar under sommaren. Livespelningar utvalda dagar. Missa inte Djurönäsets härliga Skärgårdsspa med varm infinitypool utomhus, bastulandskap och stor inomhuspool. Djurönäset erbjuder även gym samt andra aktiviteter som roddbåt, kanot, utegym, tennis, boule m.m.

Kommer du med båt är du välkommen att lägga till i gästhamnen i mån av plats.

Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda. För din GPS är positionen lat.59,2985 long.18,6740

Varje fredag från kl 17.00 i Loungebaren (start 26/8).

När fredagen kommer vill många inleda helgen med en skön stund tillsammans bland vänner och kollegor. Djurönäset bjuder in till Loungebaren med after-work-priser på öl och vin från klockan 17.00 och du kan beställa ”Kvällens varmrätt” med liten förrätt i baren för endast 199:-. En trappa ner får du utlopp för både lek och tävling med diverse bargames, biljard och dart*.

  • Boka logi i samband med ”After work”, så får du kvällens rätt, del i dubbelrum och stor frukostbuffé för endast 895:-/pers.
  • Boka en Skärgårdsweekend från 1.595:-
  • Eller ännu bättre, boka en Långweekend från fredag till söndag. Boka online för bästa pris.

Välkomna!

Varje fredag blir det dans med DJ till 01.00. Ibland med extra spännande tema eller till och med livemusik istället för DJ. Håll koll här på webbplatsen eller gilla oss på facebook för snabb uppdatering om alla nyheter!

*Baren en trappa ner är ibland abonnerad av större grupper. Ring 08-571 490 00 för besked

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!