Trosa Havsbad - Camping

Hos oss kan ni campa med husvagn, husbil eller tält. Förutom den storslagna naturen som omringar oss så kan ni som gästar campingen lätt ta er in till Trosa stad. Antingen landvägen över Edanöbron eller med vår skärgårdstrafik. Trosa erbjuder ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och kulturaktiviteter.

Adress: Rävuddsvägen 42
Ort: 619 31 Trosa
Telefon: 0156-50 52 00
Email: info@trosahavsbad.com
Webbsida: https://www.trosahavsbad.com/boende-camping
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på InstagramSkärgårdstrafiken med vår båt M/S Brännskär i spetsen kan också tar er längre ut i skärgården. Med två turer dagligen under högsäsongen kan ni enkelt göra en dagsutflykt till de omkringliggande öarna och återvända till campingen när kvällen kommer.

Campingområdet har flera olika naturmiljöer att campa i. Nedan kan ni klicka er vidare för och få mer information om det som passar er bäst.

Husvagn & Husbil
Vårt campingområde innefattar fyra olika miljöer med lite olika värden och förutsättningar. Vi kallar de för Ängen, Bergsbacken, Skogshöjden och Sjösidan.

Vissa delar av Ängen och Sjösidan är anpassade för husbil men de allra flesta campingplatser kan nyttjas av både husvagn och husbil.

Tältplats
Vårt tältområde ligger på den tveklöst vackraste platsen. I skydd av träd slår ni upp ert tält där det passar er som bäst. Från ert tält njuter ni av fri utsikt över den vackra skärgården och ser havsörnarna sväva högt däruppe i himlen. Som överallt på campingen är det gångavstånd till reception, servicehus, badstrand och restaurang.

Säsongsplats
Vill ni bli en av oss som spenderar hela säsongen på denna underbara plats? Just nu är alla platser bokade men maila oss en intresseanmälan så hör vi av oss så fort en blir ledig. 

Maila oss på info@trosahavsbad.com

Glampingupplevelsen
Glampingtälten är fem meter i diameter och inredda för två personer. Förutom den stora Hästens-sängen är tältet utrustat med det som behövs för att inta ryggläge

och bara njuta av tillvaron. 

Täcken och kuddar ✓
Kaffebryggare ✓
Vattenkokare ✓
Minikyl ✓
Vilostol till altanen ✓​

I campingens pentryn finns utrustning för matlagning och porslin i inlåsta skåp tillägnade Glampingen.​

Sänglinne och frotté ingår alltid vid bokning av våra Glampingtält. Extra tältsängar för barn går att lägga till vid bokning. Men vi vill gärna understryka att upplevelsen är tänkt att passa perfekt för två personer.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!