Sunnanö Camping

Camping Vackert belägen vid havet i Sunnanöviken

Vi kan erbjuda ett varierande boende med husvagn/bil, tält platser, mindre båtplatser och 14 st campingstugor samt en husvagn för uthyrning. Ca 60 av våra totalt 100 tomter är säsonggäster, resterande är löpande platser och antalet kan variera beroende på storlek av vagnar och bilar.

Adress: Sunnanövägen
Ort: 742 43 Öregrund
Telefon: 0173-300 64
Email: info@sunnanocamping.com
Webbsida: https://www.sunnanocamping.com/boende
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram

Här njuter du av varma klippor, fin badplats, spela boule, paddla kajak, hyra bastu, fiska från roddbåt eller varför inte äta en bit god mat i vår restaurang med fullständiga rättigheter precis vid vattenbrynet.

Har du intresse av fiske så finns det möjlighet att hyra mindre båt med motor eller boka något av våra färdiga paket för fiske, kajak eller friluftsliv. Du kan även i mån av plats ta med dig din egen båt och hyra en båtplats under din vistelse hos oss. (krävs förfrågan)

Sunnanö camping ligger ca 3 km utanför Öregrunds kärna med krogliv och restauranger och dit går du på ca 15 min.

Under juni, juli och fram till mitten av augusti är det full aktivitet i vår skärgårdsstad.

Våra stugor
Samtliga stugor har veranda med uteplats, några med tak och andra parasoll. Alla stugor är utrustade med täcke/kudde, kylskåp, kokplatta och enklare köksutrustning.Tappkranar för dricksvatten finns i stugområdet. Nära till toaletter, dusch, kök/disk och tvättstuga i campingens servicebyggnader. Grillar finns ii stugområdet samt en grillplats för alla campinggäster finns nere vid klipporna på höjden intill boulebanan.

Husvagn & Husbil
Våra löpande platser är belägna på både plana gräsytor och kuperad mark under lövande björkar med eller utan trädäck. Vi har även ett antal fina sjötomter till förfogande.

Långväga gäster, slå oss gärna en signal för kontroll om tillgänglighet av plats innan ankomst då platserna är få.

Det går även bra att boka men observera att bokningen är bindande och under högsäsong minimum 3 dygn.

Tält
Campingen har ett begränsat antal tältplatser inom området och placeringen kan vara varierande. Platserna är utspridda på området i mån av plats.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!