Södertälje gästhamn

Centralt i Södertälje centrum nära både stadskärnan, pendeltågsstationen och naturen ligger Södertälje gästhamn. Här finns servicehus med toaletter, dusch och tvättstuga, minilivs, båttvätt, restaurang/café och sjömack.

Adress: Saltsjögatan 21
Ort: 151 32 Södertälje
Telefon: 070-894 39 45
Email: info@sodertaljegasthamn.com
Webbsida: sodertaljegasthamn.com/
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram

Mindre båtar ligger på y-bom och större kan ligga längs med kaj/promenadstråk. Tvärs över vattnet finns Sydpoolen Actic med inomhusbassänger och gym men också en av Sveriges bästa skateparker bredvid en parkour park och klätterväggar. Stadskärnan med caféer, restauranger, shopping och även konstgallerier, mötesplatser och mataffärer ligger endast 10 minuters promenad bort. Från gästhamnen är det lätt att ta sig vidare till andra delar av Södertälje med bussar. Pendeltåget tar ca 50 min till centrala Stockholm.

Med hamnen som utgångspunkt når du insjön Mälaren, som du färdas på bland lummig grönska och ackompanjerad av vackra slott och herrgårdar längs vägen. Om hamnen i sig är målet så finns här en hamnkrog med fokus på fiskrätter, butik och service för dig som har båt. Varje sommar arrangeras dessutom musik och dans på bryggan, vilket har blivit en populär tradition. Men om eller när du väl ska vidare finns det folk på plats som kan guida dig för att hitta fina öar och smultronställen i skärgården.

Följ oss på Facebook för aktuella öppettider m.m.

https://www.facebook.com/sodertaljegasthamnab/

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!