Vinn konsertbiljetter till Skärgårdsturnéns spelningar sommaren 2022

Tävla tillsammans med Visit skärgården och Skärgårdsturnén om biljetter till sommarens spelningar för dig tillsammans med 1 person (Värde 950:-/person)

Upplev en kväll ute i skärgården bestående av en härlig atmosfär och fin stämning. 

Skärgårdsturnén gick av stapeln första gången sommaren 2016 och idén är att ge publiken en helhetsupplevelse – konsert tillsammans med mat & dryck på första parkett i Stockholms underbara skärgård.  

Turnén genomförs i samarbete med lokala närproducerande aktörer inom mat, dryck och hantverk & publiken bjuds på en fantastisk helkväll. Varje år söks upp nya miljöer upp att presentera för den besökande publiken.  Målet är att förutom att ge skärgården livskraft också uppmärksamma havsmiljön och uppmuntra till engagemang. Skärgårdsturnén är därför kranmärkt och samarbetar kontinuerligt med Världsnaturfonden och Expedition Rädda Östersjön. 

Artister som medverkat genom år är Lill Lindfors, Louise Hoffsten, Ebbot Lundberg, Uno Svenningson, Viktoria Tolstoy, Jack Vreeswijk, bland många fler och varje år samarbetar vi med Briggen Tre Kronor. 

Sommaren turné går av stapeln 18.e juli på Carlsro Badhotell på Åland och avslutas 26.e juli på Kastellholmen. 

  • Tävlingen pågår mellan måndag 20.e juni - söndag 3.e juli 2022
  • För att delta i tävlingen, svara på frågan nedan samt berätta kort varför just du ska vinna 2 biljetter till sommarens turné

3 personer vinner 2 biljetter vardera till valfri spelning under sommarens turné

I vinsten ingår

        • 2 biljetter till valfri spelning sommaren 2022

www.skargardsturnen.com    


Samarbetspartners