Vinn en räkafton på M/S Vindhem i Stockholms skärgård

Visit skärgården tillsammans med Polena Rederi AB - M/S Vindhem lottar ut 3 stycken räkkryssningar för 2 personer under säsongen 2019.

Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd, smör & aîoli ombord på räkbåten, alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör. Till dessert serveras en ostbricka med tre sorters ost, kex och vindruvor. 

Efter middagen bjuds det på underhållning i form av Janne Y. Retrospect. Janne blandar och ger i en aldrig sinande ström av rock, pop och schlager! Musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still… M/S Vindhem anländer till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten cirka kl. 23.00. 

På fredagar och lördagar under våren och hösten äntrar ett av Sveriges bästa coverband scenen. Bland annat återkommande band som Smalare än Thord, Hoffman Circus men också orginalartister såsom Svenne Rubins. Maten som serveras är densamma som en vanlig Räkafton men temperaturen ombord skruvas upp rejält. Dessa kvällar avgår båten som vanligt men återkommer 23.30. 

Folkligt, festligt, fullspikat sedan 1987!
Alltid livemusik & fest ombord på musikbåten M/S Vindhem, välkommen ombord!

Ni kan vinna! 
• Båtkryssning
• Obegränsat med räkor, nybakat bröd, smör & aîoli.
• Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör
• Ostbricka med tre sorters ost, kex och vindruvor.

3 personer vinner 2 biljetter var (gäller ej på Specialevenemang och kan utnyttjas under perioden 2019-05-01-2019-11-16)
Tävlingen pågår mellan fredag 8.e april - söndag 21.a april


Samarbetspartners