Vinn ett valfritt paket innehållandes kost, logi & aktivitet för 2 personer på Skeviks gård.

Tävla tillsammans med Visit skärgården & Skeviks Gård om valfritt paket bestående av aktiviteter, övernattning, 3-rätters middag & frukostbuffé för 2 personer.

(Värde upp till 3290:-, klicka på länken nedan för att se de olika alternativen) http://www.skevik.se/index.php/privatskevik/privatpaket

Upplev något äkta och hållbart.

Ta med din kära, en vän eller någon du tycker om och njut av ett dygn i härlig skärgårdsmiljö med träning, kajak paddling, bastu, vandring, MTB och mycket mer!

Passa också på att uppleva Skeviks eget lantbruk med egen ekologisk grönsaksodling och egna djur som t.ex. kor, grisar, lamm, hönor och bin. Omgivningarna utanför Skeviks Gård erbjuder både långa härliga skogspromenader och Porslinsshopping i anrika Gustavsbergs hamn.

Maten som serveras är lagad på råvaror både från den egna gården tillsammans med närliggande gårdar. Köksmästaren Per Lundberg och hans kollegor i köket tillagar maten med fokus på smaker från de bästa råvarorna för säsongen.

På Skeviks Gård finns gott om aktiviteter som inte behöver planeras så långt i förväg utan helt enkelt kan göras om och när andan faller på. Passa på att njuta av en promenad i de vackra omgivningarna.

Spela boule, brännboll, fotboll, träna i våra gym eller ta en rofylld tur med kanoten. Kanske en joggingtur som avslutas med en avkopplande stund i bastun och ett uppfriskande dopp i Skeviken är som balsam för själen.

Bastuhuset ligger precis vid sjön med rofylld utsikt över vattnet och i anslutning till bastun ligger relaxen ”Vinterträdgården” där det kan vara trevligt att koppla av med ett glas vin eller öl före middagen. I bastuhuset finns också ett fotbollsspel och darttavla och det finns även cyklar, roddbåtar och kajaker att låna

Tävlingen pågår mellan måndag 28.e maj - söndag 17.e juni

För att delta i tävlingen, svara på frågan nedan samt berätta kort varför just du ska vinna ett paket på Skeviks gård.

1 person vinner 1 valfritt paket för 2 personer.

(Valbara paket)

  • ÄKTA enligt Skeviks Gård
  • MTB enligt Skeviks Gård
  • CYKLA enligt Skeviks Gård
  • VANDRA enligt Skeviks Gård
  • HÅLLBART enligt Skeviks Gård
  • SOMMAR enligt Skeviks Gård
  • SEMESTER enligt Skeviks Gård
  • GOLF enligt Skeviks Gård


För att se vad de olika paketen innehåll klicka på länken nedan:

http://www.skevik.se/index.php/privatskevik/privatpaket

(Kan utnyttjas valfri dag under perioden 18.e juni-30.e sept med reservation för fullbokningar.)

 www.skevik.se

Mer om: Gustavsberg


Samarbetspartners