Utställning - Theads

Ayedin Ronaghi, Britta Marakatt-Labba, Leyun Wang, Linnéa Sjöberg.

I utställningen THREADS samlas textilkonstnärerna Ayedin Ronaghi, Britta Marakatt-Labba, Leyun Wang och Linnéa Sjöberg. Verken förenas i materialet och i berättelser – olika varandra, men sammanvävda genom material och händernas pågående rörelser – rörelser som skapar den tidrymd och process som blir en del av verkets mening. (Vid platsbrist stanna här) eller fortsätt med:

Tråden – den inre berättelsen och den visuella tråden – syr samman verket från en konstnär till nästa. I olika textiltekniker – broderi, skulptur, vävning och utplånandet av väven utforskas och framträder den egna berättelsen och de frågor som en sådan ofrånkomligt för med sig.

Läs mer här!

Tillbaka till evenemangslistan!
Var:
Norrtälje konsthall. Galles gränd 7. Fri entré.
När:
1 februari 2020 11:00-22 mars 2020 16:00

Evenemang i: Norra skärgården


    Samarbetspartners