Vinn ett Skärgårdspaket på Sandhamn Seglarhotell för 2 personer

Tävla om ett skärgårdspaket för 2 personer tillsammans med Visit skärgården och Sandhamn Seglarhotell (Värde 3190:-)

Sandhamn och skärgården väntar på dig. Bjud med någon du tycker om, och upplev den speciella plats där Stockholms skärgård övergår i öppet hav. 

I Sandhamn Seglarhotells utomhus-spa njuter du av hotellets bastuflotte och vedeldade badtunnor. Utsikten är magnifik, och har du tur ser du en säl när du tar ett dopp i havet. Under en skärgårdsweekend i Sandhamn kan du också låna cyklar eller gåstavar och upptäcka Sandöns stigar i blåbärsskogen och de kritvita sandstränderna. 

Sandhamn – mer än bara sommar och fest 

Sandhamn är en plats med många ansikten. På sommaren vibrerar ön av fest och party. Semesterseglare lägger till i hamnen och trycket är stort på restauranger och barer. Det många inte vet är att Sandhamn är en idyllisk plats att besöka året runt. 

Stillheten breder ut sig över ön och under en skärgårdsweekend får du naturen nästan för dig själv. Den friska luften fyller dina lungor och på kvällen slår du dig ner i Seglarrestaurangen. Mätt och belåten fortsätter du kvällen med pianobaren, som lockar till allsång, lycka och många leenden. 

I vinsten ingår

  • 3-rätters middag (exkl. drycker)
  • Dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Inträde till spa- & relaxavdelningen samt gym
  • Lån av skön badrock & mjuka tofflor

 1 person vinner 1 paket för 2 personer

(Kan utnyttjas valfri dag under 27.e april-28.e oktober, med reservation för fullbokat)

Tävlingen pågår mellan måndag 16.e april - söndag 6.e maj

www.sandhamn.com

Mer om: Sandhamn


Samarbetspartners