Vinn en övernattning med spa på Djurönäset för 2 personer

Tävla tillsammans med Visit skärgården & Djurönäset om logi och frukost för två personer, värde ca 2300 kr

Här finns många möjligheter till att njuta av unik skärgårdsnatur. Du har naturstig och belyst joggingspår utanför dörren. För en extra lugn och skön helg, boka spabehandlingar och besök Djurönäsets Skärgårdsspa. Här finns en varm infinitypool utomhus, bastulandskap, 25-meters inomhuspool och gym. Boka bord i vår Matsal för god middag och lunch med havsutsikt.

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, i Värmdö kommun, 35-45 minuter med bil eller buss från centrala Stockholm.

Verksamheten består av alla sorters stora och små möten så som konferenser, utbildningar, kick-offer, events och företagsfester. Därtill har Djurönäset ett antal erbjudanden för privatpersoner såsom ett Skärgårdsspa, weekendpaket, bröllop, fest, gästhamn, sjökrogen ”Sjöboden” samt en egen folkpark för stora event.

Här finns många möjligheter till aktivitet i en unik skärgårdsnatur. Du har naturstig och belyst joggingspår utanför dörren och du kan låna cyklar och boka SPA-behandlingar. Skärgårds SPA med ny varm utomhuskälla, bastulandskap, 25-meters inomhuspool och gym är öppen hela helgen och vedbastun nere vid bryggan kan du boka på om du är en lite större grupp (bokas minst två timmar före önskad tid, mot avgift, max 20 personer).

Tävlingen pågår mellan måndag 4.e november - söndag 24.e november 2019.

För att delta i tävlingen, svara på frågan nedan samt berätta kort varför just du ska vinna en härlig övernattning på Djurönäset.

Svaret hittar du på http://www.djuronaset.com

1 person vinner 1 paket för 2 personer

I vinsten ingår

• Logi i en natt

• Stor frukostbuffé

• Entré till spa ankomstdagen och avresedagen.   

(Kan utnyttjas valfri dag under 1.a. december 2019 – 29.e mars 2020, med reservation för fullbokat)


Samarbetspartners