Grinda Swimrun

Grinda Swimrun Sprint I samarbete med Grinda Wärdshus presenterar Wolff-Wear Grinda Swimrun, ett swimrunlopp som passar alla! Utmanande teknisk löpning för den som söker utmaningar, korta distanser för dig som är nybörjare, familjär stämning.

Tävlingen består av ca 9 km löpning på totalt 6 sträckor och 1000 m simning på totalt 6 sträckor. Den längst löpsträckan är ca 2,5 km och den längsta simsträckan ca 250 m. 

Hela Grinda är naturreservat och naturen bjuder på en blandning av vida vyer, kuperad terräng och jordbruksliv. En vackrare och mer magisk skärgårdsnatur går inte att hitta så nära Stockholm!

Loppet passar både nybörjare och mer erfarna inom swimrun och går att genomföra solo, i damlag, herrlag eller i mixlag. Efter loppet står grillarna klara och redo att servera mat för att fylla på depåerna. 

Det går med enkelhet att komma ut över dagen, men vill du se mer av ön rekommenderar vi att ni stannar över natten! Som deltagare i tävlingen får du 25% rabatt på boende i anslutning till tävlingen. 

Du kan ta dig till Grinda året runt med den egna båten eller någon av skärgårdsbåtarna som trafikerar oss och resan tar ungefär 90 minuter. Från Lillsved tar båtresen endast 8 minuter! Från Vaxholm 45 min.

Läs mer och boka här

Samarbetspartners