Kristi Himmelsfärdshelg i skärgården

Välkomna alla barnfamiljer till en mysig Kristi Himmelsfärdshelg i skärgården. För visst låter det bra att ta lite paus från vardagen? Sköna spabad, varma stunder i bastun, spring i skogen och studs i hoppborgen.

Våra paket under Kristi Himmelsfärd

Det finns tre olika paket att välja mellan. Beroende på vilken spa- och middagstid som passar din familj kan du välja på nedan paket:

Först i spa

Maximalt med mys! För er som har lite extra tid och har möjlighet att komma ut i skärgården redan från 14-tiden, boka in paketet Först i spa. Ni besöker först vårt spa med olika pooler både inne och ute, bastubad och upplevelsedusch. Efter badandet välkomnar vi er upp till Matsalen där en middagen serveras. Fortsätt sedan kvällen i någon av våra barer eller framför en brasa i en skön fåtölj. Morgonen startas på bästa sätt med en härlig hotellfrukost!

Spa och supé

Är ni ett fan av kontinentala vanor? Då passar en paketet Spa och supé er bäst. Ni hinner i lugn och ro koppla av i spa från kl. 17.00 och sedan serveras middag lite senare på kvällen, från kl. 20.30. Ni får ett härligt kvällshäng i Matsalen. Efter en god natts sömn dukar vi upp frukostbuffén i Matsalen. Passa på att njuta av havsutsikten!

Spa under stjärnorna

Magiskt Spa under stjärnorna i en skymmande skärgård. Månen skiner och stjärnorna gnistrar. Här vill man bara vara! Kvällen inleds med en middag i vår mysiga Matsal och framåt åttatiden byter ni om till badrock och tofflor och siktar in er mot sköna timmar i vårt Skärgårdsspa. Välj sedan om kvällen fortsätter i våra barer eller om det är skön sömn som lockar. Morgonen efter kan ni starta direkt med frukostbuffén.

 Läs mer och boka här!

 

Samarbetspartners