UTEHELG med Utemagasinet

UTEHELG är ett öppet specialevenemang, den 13-15 maj 2022, för alla som är intresserade av Outdoor aktiviteter. Helgen arrangeras av tidningen Utemagasinet i samarbete med Skeviks Gård och en massa olika partners inom outdoorprodukter och tjänster. Under helgen kommer det finnas en rad olika Outdoor-aktiviteter med syfte att inspirera och aktivera. Du bor antingen i något av våra hotellrum, enkel- eller dubbelrum, eller i eget tält på anvisade platser.

ör deltagande av aktiviteter krävs ett aktivitetspass som bokas direkt på UTEHELGS EGNA SIDA HÄR>> 

Måltider bokar du hos oss, köper direkt på plats eller lagar själv på ditt medhavda spritkök. Egen grill är ej tillåtet, men däremot har vi en tänd grill som är gratis att använda. 

Barn under 12 år serveras en anpassad middagsmeny vid matbeställning.

Samarbetspartners