Johan Boding – ”King of Queen” med Night of Queen Band & Choir

En hyllning till Freddie Mercury och Queen kommer till Djurönäset 19 februari 2022. En magisk kväll med konsert och show som, enligt recensionerna, ”golvar publiken”. Innan konserten serveras en vårbuffé i Matsalen, kombinera gärna med boende och besök i vårt Skärgårdsspa.

Konserten

Night of Queen börjar kl. 21.00 med insläpp från kl. 20.30. Efter showen är Loungebaren öppen till kl. 01.00. Sittande platser. Självfallet håller vi restriktionerna gällande Covid-19 och nedan tider kan justeras.

Karismatiske och tonsäkre Johan Boding, gestaltar en sann musiklegend, Freddy Mercury. Queens låtar har berört folk genom årtionden och de har efterlämnat sig en låtskatt att ta till vara på och ett uttryck att leva upp till. Night of Queen gör detta på allra bästa sätt. För visst känner du igen ”We Are the Champions”, ”Under Pressure” och ”Bohemian Rhapsody”? Denna kväll blir det ingen stillsam konsert, utan en grym show och ett artisteri av rang. Så gör dig beredd på en konsert som du bär med dig länge: Night of Queen!

Läs mer och boka här!

 

Tillbaka till evenemangslistan!
Var:
Djurönäset
När:
19 februari 2022 18:30-19 februari 2022 23:00

Evenemang i: Mellersta skärgården


    Samarbetspartners