Anna Landström – pianokväll i Sjöboden

Anna är pianist och sångerska och jobbar ofta som barpianist på små och stora scener runt om i landet. Hon kompar även artister, såsom Andreas Weise, Tomas Andersson Wij och Linda Bengtzing, på duo och i större bandformat.

Anna spelar: 30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7 och 4/8

Anna bjuder på sig själv, sitt smittande leende och sin breda repertoar som hon hela tiden ser till att förnya. Det blir allt från jazz och evergreens till de senaste hitlåtarna; från Sinatra till Swedish House Mafia! Anna tycker om utmaningar vilket gör att hon gärna spelar på begäran – alltså precis det ni önskar under kvällens gång! Ingenting är omöjligt då hon hela tiden har gästerna i fokus!

När du bor hos oss, kom förbi i baren och lyssna på Annas musik och ta något gott att dricka. Njut av god mat och härlig stämning i Matsalen och ha en riktigt bra kväll.

Läs mer och boka här!

Samarbetspartners