Wolff-Wear Swimrun på Grinda

I samarbete med Wolff-Wear presenterar Grinda skärgårdens roligaste utmaning!

Utveckla dina kunskaper inom löpning och simning tillsammans med erfarna instruktörer. Första dagen varvar vi teori och teknik med utmanande träningspass och energifyllda, hälsosamma måltider och sätter tillsammans upp mål för träningen och för att utvecklas inom sporten. Dag två får ni sätta era nyvunna kunskaper på prov i ”Grinda Swimrun”, där ni testas både psykiskt och fysiskt. Ta med dig din partner, kollegorna, kompisarna eller utmana dig själv. 

Wolff-Wear grundades 1991 och är sverigeledande när det gäller träningar, camps, resor, event och tävlingar inom området.
År 2006 startades försäljningsdel av simdräkter och triathlontillbehör och är idag Norra europas mest välsorterade butik för triathlon, swimrun och open water.

Läs mer och boka här!

Samarbetspartners