Träningsveckan 18-23/6 på Skepparholmen

Kom och träna med oss i sommar! Vi erbjuder ett stort utbud av härliga klasser och inspirerande träningsprofiler. Allt från Holistic Boost med Cecilia Gustafsson, dans med paret Watson till yoga flow & yinyoga samt föreläsning av Annika Kvist om hälsosam livsstil. Du plockar ihop de träningspass som passar dig bäst (se priser i träningsutbudet nedan) och kombinerar med t ex brunch och övernattning. Exempel på kompletterande priser: 1200 kr per person i del av dubbelrum inkl tvårätters middag. Brunch 295 kr och lunch 175 kr per person. Entré till spa kan bokas vid ledig tillgänglighet.

Annika Kvist 18-19/6 3150:- (inkl.moms)
Njut av Annika Kvists inspirerande två dagar med både fysiska och lugna yogapass med fokus på styrka, rörlighet och balans samt återhämtning. Annika delar med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning. Hon är föreläsare, livsstilscoach och författare till boken Healthy Happy Living - 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Under våren släpper hon en egen hälsoapp. Varmt välkommen till två dagar med yoga, promenader, föreläsning och lyxigt boende med god mat. 

Dansa med Malin & David Watson 19/6 1395:- (inkl.moms)
Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Tre danspass, en föreläsning samt lunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje. 

Zumba med Kai Lundin 20/6 650:- (inkl.moms)
Vill du uppleva äkta träningsglädje? Till latinska rytmer skakar vi höfter, rör oss till musiken och laddar våra kroppar med massor av härliga endorfiner. Vi tränar kondition, koordination och balans. När de latinska rytmerna startar så förstår du varför du älskar Zumba så mycket. Du tänker inte ens på att du tränar! 

Les Mills 20/6 650:- (inkl.moms)
Kom och träna Les Mills - Bodycombat, Core och Bodybalance! Vi kör allt från en fartfylld konditionsklass med olika rörelser inspirerade av karate, boxning och taekwondo till ett effektivt pass med häftig musik med fokus på att stärka din Core. Vi avslutar med Bodybalance som är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates med rörelser och positioner med kontrollerad andning till modern musik. 

Zumba med Kai Lundin 21/6 650:- (inkl.moms)
Vill du uppleva äkta träningsglädje? Till latinska rytmer skakar vi höfter, rör oss till musiken och laddar våra kroppar med massor av härliga endorfiner. Vi tränar kondition, koordination och balans. När de latinska rytmerna startar så förstår du varför du älskar Zumba så mycket. Du tänker inte ens på att du tränar! 

Yoga med Maria Östlund 21/6 450:- (inkl.moms)
För Maria Östlund är yoga en livsfilosofi mer än ett träningspass. Att medvetet, tillsammans med andetaget, skapa kraft eller hitta stillhet för kropp och sinne ger fantastiska möjligheter för hälsa och välmående. Maria arbetar som konsult för Mediyogainstitutet och Mediyogaförbundet i Svergie med målet att tydliggöra Svensk MediYoga så större del av Hälso-sjukvården kommer att nyttja den som metod fullt ut. Hon instruerar på Aim Studio i Nacka och tränar även poweryoga med Värmdö IFs herrlag i innebandy. Marias motto är - Alla som vill kan yoga! 

Holistic Boost 22/6 1295:- (inkl.moms)
Våra mest populära träningsevents - Holistic Boost med härliga Cecilia Gustafsson. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! 

Seniorträning med Eva Måbäck 23/6 650:- (inkl.moms)
Vi erbjuder en skön träningsdag tillsammans med Eva Måback. Dagen startar med härlig fika med efterföljande Gående Meditation längs med vattnet i den vackra naturen. Efter en läcker tvårätters lunch väntar vatten-chigong med efterföljande mjuk yoga. Sen får du egen tid att slappna av och njuta på spa. I den varma utomhuspoolen kan du verkligen koppla av med hänförande utsikt över skärgården. Efter allt träning är du sedan väl värd en fikapaus med goda tillbehör. 

Läs mer och boka här!

Tillbaka till evenemangslistan!
Var:
Telefon: +46 8 747 65 00
E-post: info@skepparholmen.se
Franckes väg, 132 39 Saltsjö-Boo
När:
18 juni 2021 9:00-23 juni 2021 21:00


Samarbetspartners