Fira nationaldagen på Dalarö



MEN NÄR BÖRJAR SOMMAREN?
På Dalarö börjar den på Nationaldagen den 6 juni. I och med de nya bestämmelserna som FHM utfärdat kan vi bjuda in till SOMMAR I TULLHUSPARKEN nu på söndag 6 juni kl 13. 

I ett samarbete med Svenska kyrkan bjuder Dalarö Kultur & Föreningscentrum (Tullhusföreningen och Bygdegården) in i första hand alla dalaröbor till Tullhusparken för att fira sommarens ankomst och Sveriges Nationaldag.

PROGRAM
Kl 13 inleder Dalarö kyrkokör att från scenen i Tullhusparken traditionsenligt sjunga sommarens sånger och psalmer. Alla får sjunga med.

Dalarö kyrkokör leds av Annika Kabel och med Viktor Sand som solist på saxofon & flöjt.

Kl 13:45 avslutar kören med att ta upp med nationalsången samtidigt som svenska flaggan lika traditionsenligt hissas med hjälp av Dalarö sjöscoutkår..

OBS! Vi följer FHMs nya regler och rekommendationer med 100 personer utomhus och undviker trängsel. Vi ber de som vill vara med att sprida er i parken och på vägen nedanför. Medtag gärna egen filt att sitta på och pick-nickkorg. TULLHUSETs Restaurangen har också öppet.

Denna inbjudan vänder sig i första hand till Dalaröbor för att undvika trängsel.

Välkommen till sommaren i härligt soliga och kulturella Dalarö, där alla affärer och restauranger nu har öppnat för sommaren hälsar 

Samarbetspartners