Noice – 16 januari

Succébandet och tonårsidolerna från Noice kommer till Djurönäset. Var du ett fan när det begav sig? Är Noice ett band som färgade din ungdomstid? Eller har du kanske upptäckt dem på senare år? Hur du än känner till Noice, så är det nu dags att se dem live här hos oss på Djurönäset. Vi serverar en vällagad trerättersmiddag i Banketten. Passa på att koppla av på Skärgårdsspa innan eller efter konserten, övernatta i sköna sängar och vakna upp till en härlig frukost.

Noice, med originalmedlemmarna Peo Thyrén och Robert Klasen i spetsen, framför akustiska avskalade versioner av sina allra största hits som ”Du lever bara en gång”, ”En kväll i tunnelbanan”, ”Dolce Vita” och ”I natt e hela stan vår” med flera.

Peo Thyrén berättar också historien om Noice och bjuder på några helt galna och hysteriskt roliga utdrag ur sin senaste bok ”Från Noice till nu”.

Noice är just nu högaktuella med en mycket uppmärksammad dokumentär på SVT, medverkan på TV4 och nya låten ”Gustavsberg” som spelas flitigt på Spotify.

Detta blir en kväll som ni sent kommer glömma!

Läs mer på: djuronaset.com

Tillbaka till evenemangslistan!
Var:
Djurönäset
När:
16 januari 2021 18:00-16 januari 2021 23:59

Evenemang i: Mellersta skärgården


    Samarbetspartners