Darin - Sommarkonsert i Folkparken

Darins röst, närvaro och musikalitet berör. Hans musik, ofta med låtar på svenska, kommer publiken nära och är känsliga och starka på samma gång. Många är vi som minns hans charmiga audition till Idol 2004. Mycket har hänt sedan dess. Nu är det en självsäker och erfaren Darin som står på scen. Med listettor, platinumskivor och utsålda arenor är han en av våra mest folkkära artister, som dessutom har en bred publik. I början av augusti står han på vår sommarscen i Folkparken. Missa inte denna fantastiska konsert!

Konsert

Darin går på scen kl. 21.00 med insläpp från kl. 17.30. Ingen åldersgräns. DJ fortsätter festen efter konserten i Sjöboden eller U-baren i huvudbyggnaden. Åldersgräns 20 år. 

Mat

  • Sill- & grillbuffé serveras i Folkparken, sittningar kl. 17.30 & 19.30.
  • Sommarbuffé serveras i Matsalen i huvudbyggnaden kl. 18.00.
  • På morgonen dukar vi upp en stor hotellfrukost i Matsalen.

Medhavd mat & dryck får ej tas in i Folkparken

Samarbetspartners