Skärgårdsfestivalen 4 juli på Djurönäset

För 9:e året i rad, i Folkparken här på Djurönäset arrangerar vi Skärgårdsfestivalen – en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen med fri entré. Njut av skaldjur och ostron i champagnebaren vid havet eller någon av alla de andra läckerheterna som hör en festival till. Vi tänder grillarna och serverar populära festivalrätter, glass och sommarens härliga drycker av alla dess slag. Under dagen kan ni prova många olika aktiviteter till havs och på land, medan barnen får ansiktsmålning och hoppar hoppborg m.m. Från scenen i Folkparken bjuder vi på livemusik med artister hela dagen!

Skärgårdsfestivalen börjar mitt på dagen, kl. 12.30, den 4 juli, med aktiviteter och konserter riktade främst mot barn och familj. Under eftermiddagen och kvällen fortsätter artistuppträdena på Stora scenen i Folkparken för lite större barn och vuxna.

Årets artister

Till årets festival kommer som vanligt en bred blandning av artister. Det blir livemusik hela dagen och efterfest med härliga artister.

För barnen

För barnen siktar vi som alltid in oss på att ha lockande, kul och engagerande uppträdanden för de flesta åldrarna. Sedan är det som alltid ett passande utbud av aktiviteter såsom hoppborg, ansiktsmålning, fiskdamm, femkamp och säkerligen lite fler aktiviteter som vi för stunden jobbar med boka in.

Skärgårdsradion är på plats hela dagen, sänder live och spelar väl valda låtar mellan artisterna framträdande.

Aktiviteter

Vi kommer ha ett brett utbud av aktiviteter, både på land och på/i havet.

Parkering

Vi rekommenderar er att ta SL-buss till Djurönäset denna dag. Parkering på hotellet är endast möjligt för de boende gästerna. Måste ni ändå ta bil så rekommenderar vi er att parkera vid pendlarparkeringen vid Djurö bro eller parkera på Djurö äng (nära ICA). Från dessa två parkeringar kommer det gå gratis skyttelbuss från kl 11.00 fram till 22.20.  Det går såklart bra att komma med båt. P.g.a. av stort tryck kan man dock ej reservera båtplats men vi hoppas alla är snälla hjälper till och fendrar av så man har möjlighet att förtöja långsides.

Nattbuss

För er som vill vara kvar lite senare och ej kan sova kvar så har vi satt in gratis nattbussar som går via Byns Gård, Grisslinge och slutligen Medborgarplatsen. Bussarna avgår från Djurönäset kl 00.30 och 02.15.

Sov kvar!

Tveka inte, gör det bara, boka något av våra fördelaktiga festivalpaket och kombinera festivalen med spa-besök, god mat, sköna sängar och en välförtjänt härlig frukostbuffé. Du har även möjlighet att utnyttja Skärgårdsspa dagen efter, med hela bastulandskapets olika bastur och duschar, 25-meters inomhuspool, varm infinitypool och relax. Paketen finns med eller utan middag inkluderad beroende på hur du vill uppleva festivalen.

OBS! Entré till efterfest (åldersgräns 21 år) ingår i övernattningspaketen, och vi kan lova att den inte går av för hackor.

Bokningsbart inom kort

Varmt välkomna till sommarens höjdpunkt!

Samarbetspartners