Night of Queen på Djurönäset

Johan Boding – ”King of Queen” med Night of Queen Band & Choir en hyllning till Freddie Mercury och Queen kommer till Djurönäset 16:e maj

En magisk kväll med konsert och show som, enligt recensionerna, ”golvar publiken”. Innan konserten serveras en vårbuffé i Matsalen, kombinera gärna med boende och besök i vårt Skärgårdsspa. Vill du komma med företaget? Kontakta vår bokning: bokningen@djuronaset.com

Konserten

Night of Queen börjar kl. 21.00 med insläpp från kl. 20.30. Efter showen är Loungebaren öppen till kl. 01.00.

Karismatiske och tonsäkre Johan Boding, gestaltar en sann musiklegend, Freddy Mercury. Queens låtar har berört folk genom årtionden och de har efterlämnat sig en låtskatt att ta till vara på och ett uttryck att leva upp till. Night of Queen gör detta på allra bästa sätt. För visst känner du igen ”We Are the Champions”, ”Under Pressure” och ”Bohemian Rapsody”? Denna kväll blir det ingen stillsam konsert, utan en grym show och ett artisteri av rang. Så gör dig beredd på en konsert som du bär med dig länge: Night of Queen!

Mat

En härlig vårbuffé serveras i Matsalen. Sittningstider är kl. 18.00, 18.30 och 19.00. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt.

Spa

I vårt stora, fina Skärgårdsspa kan du sjunka ner i det 37-gradiga vattnet i den varma infinitypoolen, slappna av i bastulandskapet, Från kl.15.00-23.00 på ankomstdagen och från kl. 06.00-11.00 avresedagen. Den varma infinitypoolen är öppen från kl. 9.00 varje morgon. Åldersgräns 16 år i vårt Skärgårdsspa.

Hotellrum

Vi har enkel- dubbel- och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

  • Fritt WiFi
  • Flatscreen-TV
  • Sängar från primärt Carpe Diem
  • Badrock
  • Hårtork

Boka och läs mer här!

Samarbetspartners