Sportlovspaket med bad och spa-mys

Sportlov i skärgården

Lockar inte kliande underställ, kånkande på slalomskidor, stavar, hjälmar och pjäxor? Känns en vecka i fjällen mer utmattande än utvilat? Hur låter det istället med sportlov på spa? En 37-gradig infinitypool med utsikt över skärgården? Ett varmt och skönt bastulandskap med ångbastu, upplevelsedusch och klassisk bastu? Eller simning i eller kanske under vattnet i vår stora 25 meters inomhuspool? Dessutom har vi tipspromenad i skogen, filmvisning, hoppborg, pyssel och mycket mer. Är ni en familj som vill röra på er? Passa på att testa våra utegymstationer, barn tränar i målsmans sällskap. Det finns också möjlighet att boka sköna spabehandlingar anpassade just för barn, eller bara slappa i en vilstol. Inte nog med detta, när du bor hos bokar in sportlovspaket hos oss, ingår dessutom goda måltider, sköna sängar i hotellrummen och en härlig frukostbuffé. Sportlov med spa – en lyckad kombination.

Öppettider Skärgårdsspa

  • kl. 15.00-20.00 på ankomstdagen för hela familjen
  • kl. 8.00-11.00 avresedagen för hela familjen

Mellan klockan kl. 6.00-8.00 och kl. 20.00-23.00 kan de vuxna njuta av lite egentid i spaet. Den varma infinitypoolen är öppen från kl. 9.00 varje morgon och hålls stängd kl. 14.00 – 15.00. OBS! Åldersgräns 4 år i varma infinitypoolen.

Läs mer och boka här!

Tillbaka till evenemangslistan!
Var:
Djurönäset
När:
24 februari 2020 12:00-29 februari 2020 23:59

Evenemang i: Mellersta skärgården


Samarbetspartners