Bryggerivisning Lör 22/2

Den här bryggerivisningen är till för dig som vill besöka oss själv eller tillsammans med kompisgänget. Ta del av vår historia – från entusiastiska hembryggare till drivna hantverksbryggare och se hur vi tillverkar vår öl under en guidning i bryggeriet.

Kvällen startar kl: 16:00 med en välkomstöl i puben. Därefter ges en guidad tur i vårt bryggeri som är hjärtat av vår verksamhet. Efter vår guidade tur tar vi oss tillbaka upp till puben där Ni serveras en provningsplanka bestående av 4st, 12cl väl utvalda ölsorter. Till det serveras vår bryggarbricka som består av utvalda korvar och ost. Puben hålls öppen fram till kl: 20:00 och sista beställningen tas 30 min innan stängning.

Pris: 515:-/person inkl. moms. 

Datum:  Lördag 22 Februari 16.00-20.00.

Sittplatser finnes till alla gäster, några sitter i baren och några vid borden.

För övriga frågor som rör våra visningar:
maria.lindmark@nyab.se
Mob: 073 745 25 77

http://www.nyab.se/event/bryggerivisning-lor-22-2/

Samarbetspartners