After Ski-party med Duo Jag

Gör dig redo för januaris bästa fest – After Ski-party!

Den 25:e januari är det äntligen dags igen. På allmän begäran är vi tillbaka med en av årets absoluta höjdpunkter här på Djurönäset – After Ski-party! Festen hålls i inomhustält i vår huvudbyggnad och vi utlovar stämningsfull rekvisita med bästa Alpkänsla! Gör dig redo för januaris bästa fest. Sätt igång redan nu, leta upp skidutrustningen, på med understället och ta fram din finaste overall. Vad du än har på dig bör du vara redo för en ordentlig fest, precis som i alperna eller fjällen!

Kvällen passar lika bra för företagets kick-off såväl som kompisgänget eller möhippan, alla är välkomna att ta del av stämningen!

After Ski-underhållning med Duo Jag!

På scenen står ett av Sveriges bästa coverband Duo Jag som underhåller till en bra bit in på kvällen. Det blir covers på alla våra favoritdängor som ger den perfekta afterski-stämningen. Efter Duo Jag tar kvällens DJ över och spelar inpå småtimmarna. På afterski-buffén serverar vi en otroligt god och skidinspirerad buffé. Förbered er på mycket gott.

Hålltider för Djurönäsets After Ski-party

19.30-22.00 After Ski-buffé och underhållning livebandet Duo Jag
22.00-02.00 Kvällens DJ spelar den bästa After Ski-musiken

Läs mer och boka här!

Tillbaka till evenemangslistan!
Var:
Djurönäset
När:
25 januari 2020 19:00-25 januari 2020 23:59

Evenemang i: Mellersta skärgården


Samarbetspartners