AW med Musikquiz – live – 8 nov

After Work med Musikquiz – 8:e november– live. Lena Nilsson och Pernilla Cowan gör som Lill Lindfors sjunger, de bygger sitt musikquiz utav glädje! Ett svängigt och rivigt radarpar som charmigt blandar skönsång med egna klurigheter, personligt glitter och lite fnitter.

Möt två starka artister med stor scennärvaro och glimten i ögat. Lena och Pernilla har en lång karriär och ni känner bl. a. igen dem ifrån sånggruppen Avec som var ständiga gästartister i Allsång på Skansen under tre år. Rhapsody in Rock med Robert Wells, krogshower och turnéer både i Sverige och utomlands är andra sammanhang de medverkat i.

Kl. 20.00 börjar Lena och Pernilla underhålla och från kl. 22.00 blir det DJ som tar vid. Tjo!

Vi serverar kvällens varmrätt samt barmeny från kl. 18.00, som alltid med ett stort urval av drycker att välja ifrån därtill. Förläng AWn och boka in vårt populära After Work-paket med spa, mat, övernattning och frukostbuffé med havsutsikt! After Work på vårt sätt!

Varför inte boka in er konferens eller kick-off 8 november så får ni livemusikquiz och DJ på köpet!
Kontakta oss då via vårt formulär för konferensförfrågan eller via epost: bokningen@djuronaset.com eller telefon: 08-571 490 00 för en offert anpassad efter ert behov.

 


After Work-paket

 • After Work från kl. 18.00
 • Musikquiz från kl. 20.00
 • Entré spa ankomstdag kl 15.00-23.00
 • Kvällens varmrätt från kl. 18.00
 • Övernattning
 • Frukost

After Work-paket


After Work-paket SPA+

 • After Work från kl. 18.00
 • Musikquiz från kl. 20.00
 • Entré spa ankomstdag kl 15.00-23.00
 • Kvällens varmrätt från kl. 18.00
 • Övernattning
 • Frukost
 • Entré SPA avresedag kl. 06.00-11.00

After Work-paket SPA+

Samarbetspartners