Skärgårdsfestivalen 6 juli 2019 på Djurönäset

För 8:e året i rad, i Folkparken här på Djurönäset arrangerar vi Skärgårdsfestivalen – en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen med fri entré. Njut av skaldjur och ostron i champagnebaren vid havet eller någon av alla de andra läckerheterna som hör en festival till. Vi tänder grillarna och serverar populära festivalrätter, glass och sommarens härliga drycker av alla dess slag. Under dagen kan ni prova många olika aktiviteter till havs och på land, medan barnen får ansiktsmålning och hoppar hoppborg m.m. Från scenen i Folkparken bjuder vi på livemusik med artister hela dagen!

Skärgårdsfestivalen börjar mitt på dagen, den 6:e juli, med aktiviteter och konserter riktade främst mot barn och familj. Under eftermiddagen och kvällen fortsätter artistuppträdena på stora Scenen för lite större barn och vuxna.

Årets artister
Till årets festival kommer som vanligt en bred blandning av artister. Vilka de är? det håller vi fortfarande på och jobbar med, lanseras så fort det går.

För barnen
För barnen siktar vi som alltid in oss på att ha lockande, kul och engagerande uppträdanden för de flesta åldrarna. Sedan är det som alltid ett passande utbud av aktiviteter såsom hoppborg, ansiktsmålmålning, fiskdamm och säkerligen lite fler aktiviteter som vi för stunden jobbar med boka in.

Skärgårdsradion är på plats hela dagen, sänder live och spelar väl valda låtar mellan artisterna framträdande.

Aktiviteter
Vi siktar på att ha ett brett utbud av aktiviteter, både på land och på/i havet. Mer information om exakt vad det blir kommer inom kort.

Sov kvar!
Tveka inte, gör det bara, boka något av våra fördelaktiga festivalpaket och kombinera festivalen med SPA-besök, god mat, sköna sängar och en välförtjänt härlig frukostbuffé.
Du har även möjlighet att utnyttja SPA dagen efter, med hela bastulandskapets olika bastur och duschar, 25-meters inomhuspool, ny varm utomhuskälla och relax. Paketen finns med eller utan middag inkluderad beroende på hur du vill uppleva festivalen.
OBS! Entré till efterfest ingår i övernattningspaketen, och vi kan lova att den inte går av för hackor.

Övernattningspaket går fint att boka här.

Varmt välkomna till sommarens höjdpunkt!

Samarbetspartners