Catch & Relax Fiskeguide

Fiske och skärgårdsupplevelser

Fiska med fiskeguide i Stockholms underbara skärgård, lär dig fiskets hemligheter och njuta en fantastisk dag. Fiskeguidning med företaget, familj el vänner blir ett härligt avbrott och ett spännande äventyr. Alla kan vara med - novis som erfaren sportfiskare! Topp utrustade rymliga båtar, spinn– el flugfiske efter gädda, abborre eller havsöring.
Under perioder med säkra isar erbjuder vi även isfiske.

Adress: Stegesundsvägen 63
Ort: 185 99 Vaxholm
Telefon: 08-54491320, 070-5560952
Email: info@catchrelax.se
Webbsida: www.catchrelax.se/catchrelax/Fiskeguide.html
Vi opererar i Stockholm, Vaxholm, mellanskärgården och Mälaren.
Månd – söndag 08.00-22.00

Att fiska med en fiskeguide i Stockholms skärgård är ett sätt att lära sig mer om fiskets alla hemligheter. En dag med företaget, familj eller vänner blir ett härligt avbrott i vardagen och ett spännande äventyr.

Vårt motto är att våra gäster skall få uppleva skärgården på nära håll, upplevelser lite utöver det vanliga!

Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen. Fiskemetod är främst spinnfiske samt flugfiske. Flugfiske passar för grupper upp till max 3 personer om man är erfaren annars 2 personer i båten.

Vi fiskar främst gädda, abborre men även gös. Under den kallar delen av året när vattnet är under 11 grader fiskas även havsöring.

För mer information om våra lite större båtar med topp komfort och topp utrustning se http://www.catchrelax.se/catchrelax/Batarna.html

Viktigt för säkerhet vid fisket är gott om plats. Våra större båtar gör också att vi kan ha extra utrustning och lite olika slags utrustning med oss.

Men som vi alla vet "the sky is the limit". Tveka inte att höra om dig om du har egna tankar och önskemål.

Välkommen!

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Vaxholm

Waxholmsbåtarna till Vaxholm, Buss 670 till Söderhamnsplan i Vaxholm (slut station), Med bil E18 norrut, ta av mot Vaxholm på väg 274 och kör till Vaxholm hamn där vi hämtar våra gäster. Vår verksamhet ligger ute på ön Stegesund utan vägförbindelse.