Seglarrestaurangen

KLASSISKT SKÄRGÅRDSKÖK MED MAGNIFIK UTSIKT

Det sägs att den som inte varit på Seglarrestaurangen inte har varit i Sandhamn. Seglarrestaurangen är hjärtat av Sandhamn, en anrik restaurang som fortsätter att överraska.

Boka

Ort: 130 39 Sandhamn
Telefon: 08-574 504 00
Email: reception@sandhamn.com
Webbsida: https://www.sandhamn.com/restaurang/seglarrestaurangen/

Du äter med utsikt över Sandhamns by och hamn. När du blickar österut ser du havshorisonten, och när du tittar västerut ser du Sandhamns inlopp. Utsikten förhöjer matupplevelsen, som är utsökt redan från början. Maten avnjuter du i lokaler där historia vilar i väggarna. Inte bara häpnadsväckande historier seglare emellan utan också kulturhistoria om Evert Taubes och August Strindbergs vistelser i Sandhamn.

ÖPPETTIDER SOMMARHALVÅRET
Under vinterhalvåret varierar öppettiderna. Hör av dig till oss för mer information på 08-574 504 00.

Seglarrestaurangen
Frukost
Måndag-söndag 07:30-10:00
Lunch 5 maj-22 juni + 14 augusti-28 oktober
Måndag-lördag 11:30-14:00
Söndag Stängt
Lunch 23 juni-13 augusti
Måndag-söndag 11:30-15:00
Middag 5 maj-22 juni + 14 augusti-28 oktober
Måndag-lördag 17:30-22:00
Söndag Stängt
Middag 23 juni-13 augusti
Måndag-söndag 17:30-22:00

Seglarbaren
Måndag-torsdag 11:30-23:00
Fredag-lördag 11:30-02:00

Avvikelser kan förekomma

LUNCH I SOLEN ELLER EN ÖL I SOLNEDGÅNGEN
På Terrassen upplever du skärgården runt omkring dig.

Sitt i skön kvällssol och njut av en iskall öl eller ett glas vin och upplev sommaren när den är som bäst.

ÖPPET UNDER SOMMAREN
Terrassen har öppet hela sommaren. Dagtid serveras samma lunchbuffé som på Seglarrestaurangen. Under eftermiddagen serverar vi nygräddade pizzor och kvällstid öppnar vi för barservering.

Välkomna!

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

PIANOBAR
Under sommarhalvåret (maj-juni samt aug-okt) öppnar skärgårdens hetaste Pianobar där vi bjuder in gästpianister med musikalisk bredd. Oavsett om pianisterna ackompanjeras av sångare eller fler musiker eller själva bjuder på underhållningen, har de förmågan att skapa stämning med både rockiga toner och smäktande ballader.

Under fredag- och lördagskvällar i Seglarrestaurangen, kan du njuta av skön bakgrundsmusik under din middag eller sjunga med vid pianot och önska dina favoriter.

DET SVÄNGER OM SANDHAMN SEGLARHOTELL
Sommar och fest

På sommaren bjuder Sandhamn verkligen upp till fest. Då är det After Sail på lördagar och Nattklubb med DJ varje fredag och lördag samt Pianobar fredagar och lördagar under för- och sensommar. After Sail hålls på Stora Bryggan och samlar allt från ungdomar till barnfamiljer och pensionärer. Nattklubben fyller sommarnatten med musik och kärlek.

MIDSOMMAR
FIRA MIDSOMMAR I SKÄRGÅRDEN

Sandhamn Seglarhotell dukar upp till midsommarfest. Midsommarlunch med bland annat olika typer av hemgjord sill, västerbottenpaj, färsk potatis, jordgubbar och passande sommardrycker därtill, serveras från klockan 11.30 i Seglarrestaurangen. Medan ni skålar in midsommar under lunch, kläs majstången mitt i byn. Majstången ska stå klar att resas klockan 15. Ni som vill vara med att klä stången är välkomna redan klockan 10.

Efter all dans och sång runt stången med nära och kära är ni välkomna tillbaka till hotellet, där ni kan – om vädret tillåter, avnjuta förfriskningar på någon av våra uteserveringar innan midsommarmiddagen serveras. Låt er underhållas av vänner, musik och det underbara skymningsljuset som bär kvällen långt in på småtimmarna.

After Sail
LÖRDAGAR V. 27-31 2017
Seglarhotellets After Sail är för många en viktig del av svensk sommar i skärgården.

Efter seglatsen till Sandhamn eller en solig dag på stranden varvar vi upp med After Sail på bryggan framför hotellet. Här träffas gamla och nya vänner och njuter av liveband, skön stämning och goda drycker i baren.

Fri entré hela sommaren!

Varmt välkommen!

KRÄFTKALAS PÅ SANDHAMN SEGLARHOTELL!
4 och 5 augusti dukar vi upp till kräftkalas. Vi serverar signalkräftor med goda tillbehör.

Res till: Sandhamn

Sök resa med Waxholmsbolaget till Sandhamn

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Sök resa med Sandhamnspilen till Sandhamn


Alla artiklar