Boende på Grand hotel Saltsjöbaden

Boende på Grand hotel Saltsjöbaden

Välkommen att övernatta i anrik miljö och vakna upp vid Saltsjön.
Med ständigt växlande utsikt över Baggensfjärden i en avkopplande miljö, ligger vår anläggning både mitt i naturen och nära till staden.

Adress: Hotellvägen 2
Ort: 133 83 Saltsjöbaden
Telefon: 08-506 170 00
Email: info@grandsaltsjobaden.se
Webbsida: grandsaltsjobaden.se/hotell/
Öppet (säsong)
Året runt, stängt 22 december 2017 till 8 januari 2018

Vårt hotell ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 20 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Med anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Vi erbjuder en härlig atmosfär, komfortabla och nyrenoverade rum, ett kök som stadigt arbetar med säsongens råvaror och sist men inte minst unika konferensmöjligheter.

Rummen har TV, skrivbord och minibar. Vissa rum har vacker utsikt över Baggensfjärden. På hotellet erbjuds bubbelpool, pool och bastu mot en extra kostnad. Varje morgon serveras frukost i Franska Matsalen. Sea Front Restaurant & Bar erbjuder en à la carte-meny.

Golfbana 8 minuter bort och saltsjöbanans station 200 meter från hotellet.

Parkering är alltid gratis och på hela hotellet har du tillgång till fri Wifi. Förutom våra standardrum kan vi erbjuda rum med handikappanpassning. Room service fram till kl.23.00 alla dagar i veckan.

Vi ser verkligen fram emot att ha er som gäster hos oss!

30 minuter från Slussen med Saltsjöbanan

Hitta hit:

  • 30 minuter från Slussen med Saltsjöbanan


Alla artiklar