Boende på Grand hotel Saltsjöbaden

Boende på Grand hotel Saltsjöbaden

Välkommen att övernatta i anrik miljö och vakna upp vid Saltsjön.
Med ständigt växlande utsikt över Baggensfjärden i en avkopplande miljö, ligger vår anläggning både mitt i naturen och nära till staden.

Adress: Hotellvägen 2
Ort: 133 83 Saltsjöbaden
Telefon: 08-506 170 00
Email: info@grandsaltsjobaden.se
Webbsida: grandsaltsjobaden.se/hotell/

Öppet året runt
Stängt från 22 december 2018 till 7 januari 2019. Däremot öppnar vi hotellet för er som vill fira nyår med oss mellan 30 december till 1 januari 2019!

Vårt hotell ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 20 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Med anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Vi erbjuder en härlig atmosfär, komfortabla och nyrenoverade rum, ett kök som stadigt arbetar med säsongens råvaror och sist men inte minst unika konferensmöjligheter.

Förutom den fantastiska utsikten som många av våra rum har, erbjuder vi även gratis parkering, fri tillgång till Wifi och kostnadsfri träning på gym. Tillgång till SPA finns mot en extra kostnad samt bokning av SPA-behandlingar utförda av certifierade terapeuter. Restaurangen är öppen alla dagar i veckan för frukost, lunch och middag där maten tillagas och komponeras av vår kökschef David Lundqvist, vinnaren av Årets Kock 2018!

30 minuter från Slussen med Saltsjöbanan