Vind och vatten

Vind och vatten

Seglingsupplevelser och seglingskurser

Vind o Vatten erbjuder instruktörs-/skepparledda seglingsturer och kurser med utgångspunkt i Dalarö. På våra välutrustade och bekväma kölbåtar från 34 till 36 fot tar vi ombord individer, familjer, turister och små grupper för allt från dagsturer till längre seglingar med boende ombord. Majoriteten av våra skeppare är kvinnor, och vi håller kurser både för kvinnor och för mixade grupper.

Adress: Askfatshamnen
Ort: 137 71 Dalarö
Telefon: 46 (0)73 753 75 27
Email: kontakt@vindovatten.se
Webbsida: www.vindovatten.se
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram

Vill du uppleva skärgården på riktigt? Då ska du segla med Vind o Vatten, som har sina båtar i direkt anslutning till Stockholms skärgård. Vi utgår ofta från Dalarö, men även från Svinninge Marina och Åva. Efter bara ett par timmars segling kan vi om vädret tillåter vara vid de yttersta skären. Vid tuffare väder väljer vi tryggare rutter i skydd för hårda vindar. Du får låna flytväst och bra sjöställ som håller dig torr och varm, och sover du över finns tillgång till täcken och lakan ombord.

Vi kan skärgården! Våra skeppare seglar sina egna båtar och har vistats och seglat här i många år. Bara en timme med tåg och buss från stadens brus finns tystnaden, havsörnarna och våra båtar. Vi vill visa dig obebodda öar och vackra vikar där vi kan vila, bada och njuta av god mat. På dagseglingar har vi med oss lunch från någon av de lokala skärgårdsrestaurangerna. Vi gör också längre seglingar med en eller flera övernattningar. Särskilda regler kan gälla med hänsyn till Covid -19.

Utöver seglingsturerna håller vi sedan många år välrenommerade seglarkurser - på våra båtar eller på din egen båt!
Vi seglar med familjer och mindre grupper. För företagsbokning, begär offert!

Eftersom vi håller nere antalet deltagare får alla möjlighet att prova på seglingens olika moment. Delaktighet, gemenskap och respekt för naturen är ledord för vår verksamhet.

Våra båtar:
Linjett 35, Beason 36 och Arcona 36
Dessa båtar tar max 7 personer på dagsegling och 4-5 personer vid övernattning.

Unikt för Vind o Vatten är att majoriteten av våra skeppare och instruktörer är kvinnor.
Varmt välkommen att boka din seglingstur med Vind o Vatten!


Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Dalarö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Dalarö


Alla artiklar