Aktiviteter på Östnora Camping

Östnora är ett modernt camping- och rekreationsområde, som ger möjlighet för våra gäster att koppla av och njuta av friden och den fantastiska utsikten över skärgården, precis som på forntiden. Andra gäster som söker aktivitet, har goda möjligheter till både fysiska och kulturella upplevelser inom nära räckhåll.

Adress: Östnora
Ort: 137 91 Västerhaninge
Telefon: 08–500 41 000
Email: info@ostnoracamping.nu
Webbsida: www.ostnoracamping.nu

Salta bad
I en långgrund vik av Horsfjärden ligger vår strand. Vi har just fyllt på med ny fin sand i strandkanten för dem som vill gräva och bygga sandkakor. Lite längre personer kan hoppa från hopptornet eller simma från brygga till brygga. Generösa gräsytor finns både för dem som vill ligga och njuta av solen eller en god bok, och för dem som vill gunga, spela fotboll eller volleyboll.

Lägereldar har alltid tilltalat människan. På strandens båda grillplatser finns utrymme för sånger och sagor. Ved finns i kiosken.

Kanot
Upplev innerskärgården i canadensare! Solvarma badklippor, kluckande vågor och måsskrik, och så mycket muskelarbete Du känner för.


Minigolf
Minigolfbana med 18 hål finns för Dig som söker lite sysselsättning i solen eller vill utmana familj och vänner på en kamp.


Cykel
Hyr en cykel av oss och utforska omgivningarna! Vi skickar med cykelkarta över närområdet, och vill Du ha matsäck med så finns allt Du behöver i kiosken.

Östnora camping ligger mittemellan storstad och vildmark, 30 minuter från Stockholms city, 20 minuter från Nynäshamn och Gotlandsfärjan och mitt i skärgårdens storslagna natur. Du finner oss längs väg 73, välj motorvägsavfarten mot Söderby brygga, och därifrån är det väl skyltat mot Östnora camping. Buss 847 stannar vid vägskälet på bekvämt promenadavstånd från campingen.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Haninge

Sök resa med Waxholmsbolaget till Haninge

Läsvärt om: Haninge


Alla artiklar