Stora kanalturen till Artipelag

Stora kanalturen till Artipelag

Guidad båtutflykt, konst & skärgård

Följ med på en naturskön båtfärd till konsthallen Artipelag, belägen på Hålludden på Värmdö i Stockholms skärgård. Resan ut går genom Skurusundet och Baggenstäkets smala passager mot Artipelag. Båtresans speciella färdväg är en minnesvärd upplevelse i sig ombord våra fartyg. Det finns en cafeteria ombord för dig som vill ta en fika på vägen.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: www.stromma.se

Edmund de Waal och Giorgio Morandi
I sommarens stora utställning på Artipelag möter den samtida brittiske keramikern och författaren Edmund de Waal (f. 1964) den italienske målaren Giorgio Morandi (f. 1890, d. 1964) i en dialog om stilleben och de enkla tingens magi.

Design, natur och god mat
I Artipelags butik säljs bland annat designvaror och keramik. Den nära en kilometer långa strandpromenaden vid Artipelag inbjuder till natursköna promenader och är särskilt anpassad för rullstolar och barnvagnar.

Resturang Artipelag och Bådan Buffet & Café
Artipelag har två restauranger - båda med uteplatser och härlig utsikt över Baggensfjärden. Restaurang Artipelag erbjuder en à la carte meny och i Bådan Buffet & Café serveras en lunchbuffé, smörgåsar, bakverk, nybakat bröd och konditorivaror samt en omtalad brunch på helgerna.

För information om aktuella utställningar, öppettider med mera, besök www.artipelag.se

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!