Middagskryssning via Möja

Middagskryssning via Möja

Middagskryssning i Stockholms skärgård

Bjud med nära och kära och njut av en middagskryssning med Cinderella. Välj om ni vill åka hela vägen från Stockholms innerstad genom skärgården ut till Möja och tillbaka eller om ni passar på att äta en god middag på vägen till er skärgårdsdestination eller på vägen hem. Tillsammans njuter ni av vällagad mat, god dryck och utsikt från Stockholms bästa fönsterbord.

Boka

Telefon: 08-12 00 40 45
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/matkrys...

Vällagad mat – dagens middag ingår
Kockarna ombord på Cinderella lagar sin mat av väl utvalda råvaror och söker inspiration från skärgården. I priset för middagskryssningen ingår båtresan men också dagens middag. På plats ombord kan du alltid välja mellan två rätter – antingen dagens vegetariska eller dagens varmrätt med fisk eller kött.

Det lilla extra - välj från à la cartemenyn
Vill ni lyxa till det? Välj er middag från båtens välkomponerade à la cartemeny med förrätter, varmrätter och läckra desserter. Där hittar ni skärgårdsinspirerad mat och rena klassiker som symboliserar svensk sommar. För de yngre finns en barnmeny. Luta er tillbaka och njut av fantastisk service, vackra vyer och god mat. Väljer ni att åta från à la cartemenyn dras värdet av dagens middag av från slutnotan som ni betalar ombord på båten.

Middag i VIP-salongen
Är ni ett sällskap på upp till 12 personer kan ni boka VIP-salongen mot en extra kostnad ombord på Cinderella. Passar utmärkt för middag i enskildhet tillsammans med vännerna eller med kollegorna under affärsmötet. Kontakt oss på 08-1200 4045 för bokning och vidare information.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!