Middagskryssning i Stockholms skärgård

Middagskryssning i Stockholms skärgård

Bar och restaurang i art déco-miljö

Ta med dina vänner på en middagskryssning ombord det vackra fartyget S/S Stockholm från förra sekelskiftet. I restaurangen - med Stockholms kanske vackraste utsikt - väljer du dina favoriträtter från à la carte-menyn. Börja gärna kvällen med en drink i fartygsbaren.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/matkrys...

Välkomponerad à la carte-meny
Välkommen till bords i den vackra fartygssalongen och välj något från den skärgårdsinspirerade à la carte-menyn. Här finns allt från klassiska rätter och vegetariskt till krögarens husmanskost med twist. I priset ingår en reserverad plats i restaurangen och en 2 timmar lång båtkryssning längs stadens kajer och ut till Skurusundet och tillbaka.
S/S Stockholm, och alla andra restaurangbåtar i Strommas flotta är KRAV-certifierade och all mat tillagas ombord med stor omsorg om råvarorna och med hänsyn till miljön.

Börja kvällen med en fördrink i baren
Slink gärna in i fartygets egna bar, BAR S/S Stockholm, innan eller efter middagen. Här kan du njuta av en drink medan du insuper den vackra Art Deco-miljön.

Kvällens tider
Restaurangen och baren ombord är öppna kl 17.00-22.00.

Fartyget lämnar kaj och kryssar kl. 19.00-21.00. Övrig tid ligger båten stilla vid sin kajplats med utsikt över Strandvägen och Nybroviken. (Strandvägen, kajplats 16.)

Vill du bara besöka baren behöver du inte förboka, det är bara att dyka upp.

Vänligen notera - Om du är matgäst är det viktigt att du kommer ombord senast kl 19.00, eftersom vi då kastar loss för den två timmar långa kryssningen längs stadens kajer.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!