Lunch ombord på Cinderella

Lunch ombord på Cinderella

Lunchkryssning i Stockholms skärgård

Följ med på en lunchkryssning genom Stockholms skärgård och njut av fantastisk mat, god dryck och underbar utsikt! Smidigt och tyst i en behaglig luftkonditionerad miljö tar vi dig långt ut i skärgården. Under resans gång passerar vi populära smultronställen som bland annat Vaxholm, Grinda, Finnhamn, Svartsö och Möja.

Boka

Telefon: 08-12 00 40 45
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/matkrys...

Vällagad mat – dagens lunch ingår
Vällagad mat med inspiration från skärgården serveras av krögarna ombord på Cinderella. I priset för lunchkryssningen ingår båtresa samt dagens lunch. På plats ombord finns alltid två rätter att välja mellan – antingen dagens vegetariska eller dagens varmrätt med fisk eller kött. All mat lagas ombord på båten och av råvaror från säsong.

Cinderellas á la carte meny
Vill ni lyxa till lunchen lite extra? Välj då i stället rätter från båtens à la cartemeny där det finns både olika förrätter, varmrätter och desserter att välja mellan. På notan drar vi av värdet för dagens lunch och ni betalar mellanskillnaden ombord på båten.

Är du på väg ut i skärgården eller hem från skärgården? Passa på att boka plats i matsalen och äta din lunch i lugn och ro på väg till din destination.

Lunch i egen salong
Vill ni boka VIP-salongen ombord på Cinderella passar det perfekt för sällskap upp till 12 personer. Mot en extra kostnad kan ni i enskildhet njuta av er lunch – antingen tillsammans med vännerna eller med kollegorna under affärsmötet. Kontakt oss på 08-1200 4045 för bokning och vidare information.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!