Dagskryssning med Eckerö Linjen

Njut av en dag på Ålands hav med god mat och trevlig liveunderhållning.

På båtresan som endast tar fyra timmar tur och retur på Ålands hav kan du koppla av till trevlig underhållning i baren, äta gott i någon av våra trivsamma restauranger och handla förmånligt ombord. Åk enkelt och bekvämt med våra anslutningsbussar som går från flertalet orter.

Adress: Skatuddsvägen 10
Ort: 764 56 Grisslehamn
Telefon: 0175-258 00
Email: privatresor@eckerolinjen.se
Webbsida: https://www.eckerolinjen.se/

Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen till Åland, mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö. Njut av milsvid havsutsikt hela vägen.

Ombord kan du spendera tiden på många roliga sätt. Äta gott i Bufférestaurang Bornholm, njut av ljuvlig à la carte i Restaurang Rospiggen, husmanskost och fika i Kafé Käringsund eller en hamburgare i Bistro Byholma. I bufférestaurangen varierar temat efter säsong och årstid.

I Bar Klubb Kuling kan du slå dig ner i en skön fotölj och njuta av live underhållningen och en god drink. Under sommaren flyttar underhållningen ut på soldäck om vädret tillåter. Passa också på att titta förbi i taxfreebutik Magasin Märket och fynda till förmånliga priser.

Till Grisslehamn tar du dig enkelt och bekvämt med någon av våra anslutningsbussar som trafikerar från flertalet orter. Boka på webben för bästa pris!

Upplev Åland
Åland ligger nära, mitt i Östersjön med tusentals vackra öar och skär. Det finns många likheter med Sverige men den åländska dialekten, maten och kulturen förstärker känslan av en utlandssemester. Det är som hemester, bara lite mer.

Eckerö Linjen erbjuder ett stort utbud av boende och resepaket till Åland för alla smaker. Bo på hotell eller gästhem, i lyxiga klipphus eller mysiga stugor, för längre eller kortare tid. Tycker du om att fiska bokar vi båt och fiskekort. Golfar du? Vi bokar greenfee till Ålands två fina och välkända golfanläggningar. Vill du äta gott, eller hänga på en stor sandstrand – vi vet vart du skall gå. Självklart har vi många tips på aktiviteter och spännande utflyktsmål runtom på härliga Åland.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!