Åk till Norrtälje med Blidösundsbolaget

Åk till Norrtälje med Blidösundsbolaget

Ät en god middag ombord och upplev brygglivet på öarna längs s/s Blidösunds ursprungliga trad. Det var den här linjen båten byggdes för 1911 och fortfarande trafikerar på helgerna.

Adress: Ferkens Gränd 3
Ort: 111 30 Stockholm
Telefon: 08-24 30 90
Email: kontoret@blidosundsbolaget.se
Webbsida: www.blidosundsbolaget.se/dagsutflykter/#/norrtalje

Se vår hemsida för aktuella turlistor!

RUNDTUR TILL BLIDÖ
Ombord finns fortfarande öbor på väg hem efter ett Stockholmsbesök, sommargäster på väg till stugan och rundturspassagerare som bara vill njuta av atmosfären på mellandäck och i matsalarna.

Avgång från Slottet 16.45. Båtbyte klockan 21.15 vid Norrsund på Blidö till snabba m/s Sjögull som är åter i Stockholm strax efter midnatt.

HELKVÄLL TILL NORRTÄLJE
Skärgårdens längsta ångbåtsresa. Sex timmar tar det, via närmare 20 bryggor, upp till Norrtälje. Turen går både genom smala sund och längs kanten mot Ålands hav.

Ångfartyget Blidösund stannar i Norrtälje där det finns goda möjligheter till övernattning. Annars finns det SL-buss från Norrtälje busstation, för dem som vill återvända till Stockholm – ankomst till Tekniska Högskolan 01.00. Blidösund avgår från Slottet 16.45.

Baren öppen under hela resan och i ångfartygets 1:a klass matsal på övre däck serverar vi i 3 dukningar under kvällen, boka bord här på hemsidan!

SÖNDAGSEFTERMIDDAG TILL STOCKHOLM
Slipp bilköerna, färjestressen, de fullsatta motorbåtarna och res värdigt i lugn och ro till staden. Njut av ångmaskinens lugna dunk, ta en öl eller ett glas vin i eftermiddagssolen på däck eller kanske rentav en hel måltid i fartygets 1:s klass ångbåtsmatsal… Boka bord här på hemsidan!

OBSERVERA! Den som bokar bord i matsalen för att äta ombord är alltid garanterad plats på resan!

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!