Blidösundsbolaget

Hyr ett eget fartyg för fest, utflykt & transporter i Skärgården och Mälaren

Adress: Ferkens Gränd 3
Ort: 111 30 Stockholm
Telefon: 08-24 30 90
Email: kontoret@blidosundsbolaget.se
Webbsida: www.blidosundsbolaget.se/hyr-ett-fartyg/

Fest till sjöss
Det finns väl knappast någon mer uppskattad och klassisk vår- och sommartradition än att bege sig ut på Stockholms vattenvägar för en lusttur i Skärgården eller Mälaren! Det är något med ljuset, vågklucket, den skira grönskan som gör en lätt till sinnes… Det som är mindre känt är att en båttur en ljummen höstkväll eller att äta julbord med skärgården i vinterskrud utanför fönstret är minst lika trevligt. Läs mer om våra olika förslag!

Event, kick-off eller mässa
Våra fest- och konferensfartyg, m/s Riddarholmen och m/s Riddarfjärden, fungerar utmärkt för företagsevent, kick-offer och mässor av alla de slag. Det finns stora ytor både inomhus och ute på däck där ni kan mingla, ställa upp montrar eller andra aktiviteter. Vi hjälper gärna till med ett bra arrangemang. Vill ni sen sätta er till bords så kan vi duka för upp till 130 gäster.

En båtfärd till och från
Stan är gjord av vatten…. Vattnet knyter samman många av Stockholms restauranger, festlokaler, konferensanläggningar och hotell. Vi hämtar dina gäster vid närmaste kaj och serverar en drink på soldäck på väg till kvällens arrangemang i staden eller ute i skärgården. Vi har snabbgående fartyg som på kort tid tar er ut i skärgården, t.ex. till Utö, Djurönäs, Sandhamn eller Fejan, eller också njuter ni av den lugna pulsen i vårt ångfartyg Blidösund för en lite kortare sjöresa.

Bröllop, dop eller födelsedag
Finns det något festligare än att bjuda familj och vänner till sjöss när du verkligen vill fira något? Vi kan ordna allt, maten, resan, klippan som ni vill gifta er på och musiken till dansen! Det enda vi inte kan ordna är en kapten som viger, det är tyvärr en myt att kaptenen får viga… Vi planerar gärna färdväg, resmål och det övriga arrangemanget med er, det kan inte misslyckas!

Våra förslag på resmål och rundturer
Vill ni göra ett strandhugg någonstans i Skärgården eller Mälaren så har vi spännande förslag inkl. lämpliga aktiviteter. Funderar du på hur du vill åka på just din resa? Titta på vår karta och bli inspirerad! Har du egna önskemål om brygga att bli upphämtad eller lämnad på så måste vi kolla att den är tillräckligt stabil och att det finns vattendjup för våra fartyg vid bryggan innan vi kan ge klartecken, men det gör vi så gärna!

Hitta ett fartyg som passar dig

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!