Winterviken

En oas endast minuter från Stockholm

I vackra Vinterviken, Gröndal, endast minuter från Stockholm city ligger Alfred Nobels gamla dynamitfabrik byggd 1891. I de fantastiska lokalerna driver Markus Aujalay och Erika Michael nu CAFÉ och FESTVÅNING och erbjuder här möjligheter till alla typer av arrangemang och fester.

Adress: Vinterviksvägen 60
Ort: 117 65 Stockholm
Telefon: 08 400 264 80
Email: info@winterviken.se
Webbsida: www.winterviken.se

Wintervikens Café har många platser både inomhus och på den stora uteserveringen. Här tar man en kaffe eller te med hembakt därtill eller varför inte en bit mat och ett glas vin. Det finns gott om plats för alla. Uteserveringen i bästa söderläge är alltid öppen och används flitigt både sommar som vinter.

På Winterviken bakar vi och lagar all mat från grunden. Detta gäller såväl i Caféet som i vår Festvåning.

I festvåningen Stora Salen kan uppemot 500 gäster sitta tillsammans och äta. Wintervikens lokaler är råa och vackra. Denna miljö tillsammans med god mat och härligt sällskap ger dina gäster en upplevelse de sent skall glömma.

Winterviken drivs av Markus Aujalay och Erika Michael.

Markus Aujalay är känd som en av Sveriges mest välrenommerade kockar. Han har arbetat på stjärnkrogar både utomlands och i Sverige, här i Stockholm har han bland annat varit på Operakällaren, Leijontornet och Fredsgatan 12.
Han är också en av de tre omutliga jurymedlemmarna i TV4s matlagningstävling för amatörkockar – ”Sveriges mästerkock”.

Markus och Erika driver även Restaurang Tegelbacken inne i centrala Stockholm.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!