Svedtiljas på Landsort Restaurang & Logi

En Kombination av Kultur, Konst, Historia och Natur

Restaurang Svedtiljas har genomgått en total renovering och byggt ett nytt öppet kök. De har lyckats ta bort känslan av att det var det gamla lotskontoret där man ville ta av sig skorna när man gick in genom dörren. Idag spelas det härlig live musik på hög säsongens onsdagar under juli och början på augusti. Med sin utmärkelse årets turistbefrämjare 2016 tar de köket och servicen till en unik och personlig framtid.

Adress: Landsort / Öja
Ort: 149 95 Nynäshamn
Telefon: 070 219 90 90
Email: info@g-mo.se
Webbsida: www.g-mo.se
Öppet:
För och efter säsong helger, från midsommar fem dagar i veckan, mitten av juli till mitten av augusti sju dagar i veckan 12-22. Hela året öppet för beställningar utom höstlov, jullov och sportlov. Ring för exakta tider.

För de gäster som är ute efter en unik matupplevelse med en underbar utsikt, kan man prata med Åke eller Lotta för att boka 7:e våningen i lotsutkiken där ni kommer överens om vilken meny som passar bäst till festen eller mingel.

I den charmiga byn Storhamn råder en varm skärgårdsatmosfär och här finns Saltboden Kök och Proviant med både handelsbod och pub med servering. Öppet alla dagar juni-augusti samt fredag-söndag under maj och september. Svedtiljas Restaurang serverar frukost, lunch och middag året runt. Utanför sommarsäsongen bör du förboka. Här finns också Sjöprickens keramikverkstad med butik där du fyndar glas, keramik, kläder och presenter. Önskar du bo över i byn finns hotell i före detta Lotsutkikstornet. Båda öppna året runt.

Waxholmsbolagets turbåt går dagligen till Landsort från Ankarudden på Torö.
Turupplysning 08-600 10 00, www.waxholmsbolaget.se Biljetter köps ombord med betalkort, kontanter eller Accesskort.

Ta dig till båten med buss:
SL-buss 852 från Nynäshamns station mot Torö, Ankarudden. Bussarna är anpassade till båtens tider.

Ta dig till båten med bil:
Väg 225 eller väg 73 mot Nynäshamn. Följ skyltar mot Torö/Herrhamra. Kör så långt det går. Parkeringsplats vid Ankarudden.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Öja/Landsort

Sök resa med Waxholmsbolaget till Öja/Landsort