Rosenhills Café & Restaurang

Rosenhill serverar mat med fokus på vad säsongen ger och förstås också på att ha mycket ekologiska råvaror. Vi serverar både vegetariskt och kött. Det brukar också finnas något för den som har speciella önskemål vad gäller diet (glutenfritt, veganskt …) och så finns alltid något för barnen.

Adress: Nyckelbyvägen 22
Ort: 619 30 Ekerö
Telefon: 08 - 560 200 60
Email: info@rosenhill.nu
Webbsida: www.rosenhill.nu/pages/cafe/cafe.html

Råvaror direkt från gården
Råvarorna kommer under säsong i hög utsträckning från vår egen KRAV-godkända trädgård och skogarna runt om. Dessutom samarbetar vi mycket med gårdar i närområdet, som t.ex. Lovö Prästgård när det gäller mjölkprodukter och ekologiskt nöt- och lamm-kött.
Vår meny ändras varje dag men du kan förvänta dig några rejäla varmrätter, ett urval smörgåsar, dagens soppa, sallad samt pannkakor och varmkorv.

Njut av din måltid
Du kan sitta och äta i vår mysiga lada eller var som helst i vår sprudlande vackra trädgård. Eller hitta en plats som passar just dig, vare sig det är en vacker utsiktsplats eller en avkopplande del av trädgården. Ta god tid på dig och njut av lunchen med t.ex. ett glas vin eller en lokal öl. Kom upp igen och fyll på med fika o kaka och åk hem mätt o nöjd, kanske med en surdegslimpa och en kasse fräscha grönsaker. Du kan förstås också komma och köpa med dig en rätt i en ”take-away”-box

Till och från Rosenhill med SL
Rosenhills närmaste T-banestation är Brommaplan. Närmsta busshållplatsen för Rosenhill är "Nyckelby" vid korsningen med ICA-butiken - som är 800 meter från Rosenhill. Vilket är ungefär 10 - 15 min. med någorlunda raska steg.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!