BEST WESTERN Public Hotel

På The Public råder en gemytlig atmosfär så fort man kommer innanför dörren. Och det spelar ingen roll om du är här på dagen för att äta en fräsch lunch, tittar in på kvällskvisten för att ta en öl eller ett glas rosé efter jobbet, eller vill gå ut på helgen för att festa med kompisarna. Här händer alltid något roligt.

Adress: Storängstorget 14
Ort: 184 30 Åkersberga
Telefon: 08-558 090 00.
Email: info@publichotel.se
Webbsida: www.publichotel.se/restaurang.aspx


Lokalen är stor med mer än 140 sittplatser, rejält tilltagen bar och en mysig avsides loungeavdelning för dem som vill slappa och ta det lugnt. Dessutom öppnar uteserveringen på våren, med ytterligare 100 matplatser och avslappnat barhäng.

The Public satsar på en bred folklig approach där alla, från barnfamiljer till pensionärer ska känna sig välkomna. Med närmare 40 olika rätter på menyn kan alla hitta något som passar både mage och plånbok. Från stenugnsbakad pizza, pasta och favoriträtter från grillen som steaks, biffar och The Publics egen burgare, till klassiker som Biff Rydberg, fisk- och skaldjursgryta, plankstek och de populäraste barnrätterna. Vår meny finner du här.

Besök gärna vår egen hemsida eller ring oss för bordsbokning på 08 - 558 090 00.

Öppettider
Måndag - Torsdag
06.00 - 23.00
Fredag
06.00 - 01.00
Lördag
08.00 - 01.00
Söndag
08.00 - 22.00

I koncernen ingår även restaurangerna The Public Täby och The Public Täby.
Läs mer på www.thepublic.se

Med allmänna kommunikationer
Från Stockholms Central/Cityterminalen går du till T-centralen och tar tunnelbanans röda linje mot Mörby Centrum. Stig av vid Tekniska Högskolan och gå upp till Östra Station.
Tag där Roslagsbanan mot Österkär till Åkersberga Station (ca 35 min).

Från stationen: vänd ryggen mot spåren och gå över gatan upp till torget. Hotellet ligger i det högra hörnet.

Från Arlanda Flygplats
Man kan åka med allmänna kommunikationer, både Flygbussarna och Arlanda Express. Då kommer man till Stockholms C och fortsätter därefter med tunnelbana och tåg, som beskrivs ovan.

Detta tar längre tid och vi föreslår att man tar en taxi direkt från flygplatsen till hotellet. Begär fast pris!

Från Bromma Flygplats
Även från Bromma kan man åka kommunalt via Stockholms C, men då bytena blir många och restiden lång, föreslår vi även här att ni tar en taxi, antingen till Stockholm Östra, varifrån ni fortsätter med Roslagsbanan som beskrivs ovan, eller direkt till hotellet.

Med bil
Söder- och västerifrån E4/E20, E18 eller norrifrån E4:
Tag av vid Järva Krog och kör E18 mot Norrtälje till avfart nr 187, Rosenkälla Trafikplats, och fortsätt på väg 276 till Åkersberga (12 km).

I första rondellen, fortsätt rakt fram. I andra rondellen kör höger mot Åkersberga Centrum, ligg i vänsterfilen och fortsätt rakt fram i ca 500m. Passera järnvägsstationen på höger sida och sväng vänster mellan centrumhus och parkeringshus. Hotellet ligger efter ca 200 m på vänster sida. Parkera på hotellets plats för i- och avlastning och kontakta receptionen för vidare information om parkeringsplats. 

E18 från Kapellskär och Norrtälje:
Kör E18 till avfart 187 och följ instruktionerna ovan.

Norrifrån på väg 276 Norrtälje/Ljusterö/Wira:
Kör in i Åkersberga och fram till första rondellen med Statoilmack på vänster sida. Sväng vänster i rondellen och tag sedan första väg till höger. Sväng åter höger in på Stationsvägen och kör förbi parkeringshuset på höger sida. Sväng höger efter parkeringshuset.  Hotellet ligger efter ca 200 m på vänster sida. Parkera på hotellets plats för i- och avlastning och kontakta receptionen för vidare information om parkeringsplats.

Tips
På GPS välj Lennart Neckmans väg 7