Restaurang Batteriet i Rindö Hamn.

Batteriet är en samlingspunkt för hela Rindö och det övriga närområdet. Här kan du förutom att bli serverad mat, dryck och fika kan köpa med dig färdiglagade måltider, hembakt bröd och olika råvaror i vår butik och deli.

Adress: Rindö Hamn
Ort: 185 41 Vaxholm
Telefon: 08-22 64 53
Email: info@batterietrindo.se
Webbsida: https://www.batterietrindo.se/

Öppettider
Se vår hemsida för aktuella öppettider här

På Batteriets stora uteservering sitter du skyddad för väder och vind med en av skärgårdens bästa utsikter och sol från morgon till kväll.

Från sommaren 2022 drivs restaurangen av systrarna Jessica & Ronja Eriksson som sedan tidigare även driver Restaurang Syrran & jag i Rindö hamn.

Varmt välkomna att njuta av mat, dryck och samvaro i en avkopplande miljö där hav och land möts.

Till Rindö tar du dig enkelt med bil, båt eller buss. Med bil från Stockholm finns det två vägar. Norra vägen via Vaxholm är det 36 kilometer mellan Roslagstull och Rindö, södra vägen via Värmdö är det 40 kilometer mellan Danvikstull och Rindö. Vaxholmsbåtarna går till och från Grenadjärbryggan. Vill du åka kommunalt från Stockholm tar du buss 670 från Tekniska Högskolan till Västerhamnsplan i Vaxholm. Därefter en kort promenad till bilfärjan som tar er till Rindö. Buss 688 tar er från Rindö Smedja till Rindö Hamn.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Rindö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Rindö

På samma plats: