Eight Friends Inn

God öl och trevligt häng!

Mysig pub inspirerad av brittisk pubkultur, belägen i det gamla stationshuset i Nynäshamn, ett stenkast från gästhamnen. Eight Friends Inn erbjuder ett stort sortiment av öl och whisky, enkel pubmat och trevligt häng. Tillgängligt med rullstol.

Adress: Järnvägsgatan 1
Ort: 149 31 Nynäshamn
Telefon: 08-684 288 88
Email: info@eightfriendsinn.se
Webbsida: www.eightfriendsinn.se

Öppet
Sommar: dagligen 16-23
Höst, vinter och vår: onsdag 18-23, fredag och lördag 17-23

Eight Friends Inn är en inbjudande och mysig pub efter brittisk förebild, belägen i det gamla stationshuset i Nynäshamn, ett stenkast från gästhamnen.

Här träffas man för att umgås över en av de minst 80 olika öl som erbjuds, eller varför inte en av cirka 40 sorters whisky. För de som föredrar det så finns även vin, cider och alkoholfria alternativ. Här serveras mat som nachos, pasta och toast, menyn varierar

Vill man aktivera sig kan man låna sällskapsspel och vissa kvällar bjuds på möjligheten att delta i pubquiz eller lyssna på levande musik. Under sommaren utökas puben med en uteservering och utomhusscen.

Eight Friends Inn öppnade dörrarna för allmänheten 6 juni 2014: ”Vi var många som länge hade saknat en pub i Nynäshamn. När lokalen i det här fina gamla stationshuset blev tillgänglig tog åtta av oss chansen att göra något åt det. Efter tre månaders intensiv ombyggnad hade vi skapat det ställe vi själva skulle vilja gå till. En pub inspirerad av brittisk pubkultur. Och med massor av öl!”

Eight Friends inn är tillgängligt för gäster med rullstol. Ramp finns till entrén och toaletten är anpassad. Barnstol och skötbord finns ej.

Varmt Välkomna!

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!