Julbordskryssning kväll

Julbordskryssning kväll

Klassiska julbord i Stockholms skärgård

Upplev Stockholms skärgård i vinterskrud ombord våra anrika sekelskiftesfartyg. Strömma Kanalbolagets omtyckta julbordskryssningar bjuder både på traditionella julrätter och krögarnas egna favoriter.

Boka

Adress: Nybroviken
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/julbord...

Klassisk jul i eleganta miljöer
Ombord S/S Stockholm dukar krögarna Hjalmar Litzén, Daniel Tingström och Jacob Bergström fram ett traditionellt julbord med julens favoriträtter. Starta gärna kvällen med en fördrink i fartygets bar, öppen mellan 17-23. Allt i elegant Art deco-miljö.

Fokus på vilt och vegetariskt hos Malin Söderström
Ombord M/S Gustafsberg VII serverar Malin Söderström julmat med fokus på miljö, vilt och vegetariskt gjort på de allra finaste råvarorna. Här står sillen och potatisen redo på borden och de övriga julrätterna är uppdukade på aktersalongens buffé.

KC Wallberg – klassisk julmat från skog och sjö
M/S Prins Carl Philips krögare KC Wallberg bjuder på ett klassiskt julbord med råvaror från skog och sjö samt flera vegetariska alternativ. Allt tillagat med stor omsorg om råvaror och hänsyn till miljön.

Bordsserverade julfavoriter hos Andreas Clemmedsson
På charmiga M/S Östanå I serveras julens klassiska rätter och kockens julspecialiteter direkt vid det egna bordet som "sharings" i flera omgångar. Måltiden avslutas med en dignande dessertbuffé i aktersalongen.

Sagolik jul med Jesper Taube
På M/S Waxholm III dukar krögarparet Jesper Taube och Maria Svensson upp alla julrätter som ska finnas på ett traditionellt julbord! Njut av julbord i sju turer i sagolik julmiljö.

Traditionellt julbord på M/S Enköping
Ombord M/S Enköping, världens äldsta passagerarfartyg som fortfarande är i trafik, kan du avnjuta ett traditionellt julbord av högsta kvalitet.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!