Julbordskryssning eftermiddag

Julbordskryssning eftermiddag

Vällagad julmat på sekelskiftesfartyg

Våra julbord är en svensk jultradition och en del av vårt svenska kulturarv. Med Strömma Kanalbolagets vackra sekelskiftesbåtar får du möjlighet att under eftermiddagen njuta av god mat och dryck medan Stockholms skärgård i vinterskrud passerar utanför fönstret. Våra omtyckta julbordskryssningar bjuder på både traditionella julrätter och krögarnas egna favoriter.

På varje julbordskryssning serveras glögg som välkomstdrink.

Boka

Adress: Nybroviken
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/julbord...

Fokus på vilt och vegetariskt hos Malin Söderström
Ombord M/S Gustafsberg VII serverar Malin Söderström julmat med fokus på miljö, vilt och vegetariskt gjort på de finaste råvarorna. Här står sillen och potatisen redo på borden och de övriga julrätterna är uppdukade på aktersalongens buffé.

KC Wallberg – klassisk julmat från skog och sjö
M/S Prins Carl Philips krögare KC Wallberg bjuder på ett klassiskt julbord med råvaror från skog och sjö samt flera vegetariska alternativ. Allt tillagat med stor omsorg om råvaror och hänsyn till miljön.

Klassiska julfavoriter hos Andreas Clemmedsson
På charmiga M/S Östanå I serveras en klassisk julbuffé med alla dina favoriter. Eftermiddagen inleds med sill som sharing vid bordet och avslutas med en fantastisk efterättsbuffé.

Sagojul med Jesper Taube
På M/S Waxholm III dukar krögarparet Jesper Taube och Maria Svensson upp alla julrätter som ska finnas på ett traditionellt julbord! Njut av julbord i sju turer i sagolik julmiljö.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!