Hyr ett julfartyg

Hyr ett julfartyg

Privat fartyg med julbord i Stockholms skärgård

Höj julstämningen och bjud in till ett julbord på ett alldeles privat fartyg i Stockholms skärgård. Vi hjälper dig att arrangera företagets årliga julfest i stämningsfull miljö ombord på en av våra båtar. Kryssa genom ett vintrigt Stockholms skärgård och njut av vällagad julmat. Alla våra restauranger ombord på våra fartyg är KRAV-certifierade och maten är lagad ombord på förstklassiga råvaror av våra duktiga krögare.

Boka

Adress: Nybroviken
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/grupper...

Fixa bästa julfesten – boka ett eget fartyg!
Tänk dig en alldeles egen båt i Stockholm skärgård tillsammans med kollegorna. Väljer ni att abonnera ett eget fartyg kan ni själva sätta er egen prägel på julfesten. Vill ni ha en trubadur som underhåller under kvällen? DJ efter middagen för att få igång lite dans och party? Vi hjälper gärna till att boka underhållning och skräddarsy gärna er fest utifrån era önskningar.

Har ni redan bokat julbord? M/S Evert Taube är den perfekta transporten för julmingel till och från julbordet. Glögg och pepparkakor eller bubbel och snittar, ni sätter själva prägeln på ert mingel.

Är ni ett stort eller litet företag?
Vi har båtar för olika storlekar på sällskap, allt från 25 personer på M/S Angantyr eller M/S Gustaf III till 200 personer på vårt flaggskepp S/S Stockholm. Att boka ett privat julbord ombord på någon av våra båtar är en minnesvärd upplevelse med god mat och fantastiska vyer vid förmodligen Stockholms vackraste fönsterbord.

Välkomponerade julbord för alla smaker
Njut av vällagad julmat med smaker som tilltalar alla. Våra olika krögare levererar julbord av högsta klass med sin alldeles egna personliga touch. Här finns allt från bordserverat julbord med julens favoriter till julbord med fokus på vilt med gröna inslag samt traditionella bufféer med alla klassiker samt vegetariska alternativ.

Här kan du läsa om alla våra fartyg >>

För mer information, välkommen att kontakta oss på tel 08-1200 40 42 eller arrangemang@stromma.se

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!